снимки: Форум Филм България

Тази година ще бъде белязана от епичното екшън присъствие на новия филм от франчайза „Бързи и яростни“.

Абсолютните доайени в сферата на съвременните екшън филми и ехидно поднесеното чувство за хумор Дуейн Джонсън Скалата“ и Джейсън Стейтъм се завръщат за един поразяващ съдбовен сблъсък с „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw).

Войната между тайните агенти Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм) започва още от „Бързи и яростни 7“ и се развива интригуващо да появата на първия самостоятелен филм от поредицата.

Сега е времето двамата да загърбят старата вражда и да се изправят срещу най-опасния терорист – Брикстън (Идрис Елба). Той е кибернитично усъвършенстван анархист, който контролира опасна билогична зараза и планира да промени човечеството завинаги.

Блестящият агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу - Хейти Шоу (Ванеса Кърби) също става част от историята и влиза в директна битка с Брикстън.

В новия трейлър на филма оставаме без дъх заради изключителната динамика в действието и разнообразните екзотични локации, където се развива сюжетът.

Безпроблемното покоряване на небостъргачи, безкомпромисното летателско изпълнение с вертолет, поразяващите бомби по улиците на Лос Анджелис и изникващите на всяка крачка поводи за зверско „меле“, превръщат продукцията в своеобразен екшън шедьовър, заслужаващ специално отношение.

Като „черешката на тортата“ идва и екзотичната нотка в лицето на майката и братята на Люк Хобс, които са типични представители на малката тихоокеанска държава Самоа.

Режисьор на филма е Дейвид Лийч („Атомна блондинка“, „Дедпул 2“). Сценарият е дело на Крис Морган („Бързи и яростни“). Продуценти са Крис Морган, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Хирам Гарсия.

Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ ще ни разкажат играта от 2 август в кината, IMAX и 4DX.

Коментирай >