снимки: Форум Филм България

До каква степен ще се покачи адреналинът ни пред шокиращата гледка от професионални хватки, несравними екшън изпълнения и опасност след опасност?

Новият трейлър на „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ ни пренася директно на „бойното поле“, където бързите коли, красивите жени и необичайните локации са задължителен елемент.

Изключително опитните тайни агенти с нескрита ненавист един към друг Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм) са принудени да обединят усилия и да се изправят срещу глобалната заплаха, която застрашава живота на цялото човечество.

В нажежената обстановка влиза и сестрата на Хобс, която се превръща в най-голямото препятствие за кибернетично усъвършенствания терорист Брикстън (Идрис Елба).

Другата невероятна дама с ключова роля във филма е Ейса Гонзалес, а несравнимата звезда на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" е Хелън Мирън, която влиза в ролята на майката на Шоу.

По-лесно ли е да спасяваш света от смъртна опасност отколкото да се сработиш с този, към когото изпитваш истинско отвращение? А какво се случва, когато и семейството е замесено? Всичко това в комбинация с брилянтния актьорски състав, превърнал се в емблема за целия екшън свят, ще разберем в разгара на лятото.

Влизаме ребром в екшъна заедно с „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ в кината от 2 август 2019 година на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Коментирай >