Сред най-обсъжданите събития в шоубизнеса от изминалите дни е премиерата на едно от най-чаканите заглавия това лято – „Трансформърс: Последният рицар“. Марк Уолбърг и колегите му Джош Дюамел, Лора Хадок, Стенли Тучи и режисьорът Майкъл Бей минаха по синия килим в Лондон.

Те не пропуснаха да раздадат автографи и да се снимат с най-големите фенове на поредицата.

Звездите споделиха за невероятния прилив на адреналин при създаването на поредицата и разказаха, че емоцията от снимането на „Трансформърс“ е несравнима с правенето на който и да е друг филм.

Разбира се, господата бяха изключително привлекателни, въпреки леко небрежния си стил.

Силно впечатление направи и британската актриса Лора Хадок, която събра погледите на всички със своята стилна бледо розова рокля.

В новия филм от поредицата Лора е в ролята на Вивиан Уембли – секси професор от Оксфорд, който се оказва сред ключовите фигури, които биха могли да прекратят войната между трансформъри и хора.

Междувременно един от любимците на Холивуд – Джош Дюамел позира за снимка с българския флаг, който му беше подаден от запален фен в тълпата. Съпругът на Фърги от Black Eyed Peas е доказан фен на България и поздравява държавата ни за всеки национален празник през профила си във Фейсбук.

„Трансформърс: Последният рицар“ идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 23 юни 2017 г. и предпремиерно на 22 юни.

Коментирай >