Дара Екимова откровено за „Славата“

Парчето е част от предстоящия албум на изпълнителката, който ще излезе през есента

14 май 2024
Дара Екимова откровено за „Славата“

Photo credit: Virginia Records

Това е годината на Дара Екимова. Завихрянето, с което кариерата ѝ набра мечтаната за всеки артист скорост, стартира с „Бягам“, продължи с хитовия й дует с Тино „Недей да ме будиш“ и тотално експлодира с „Дишам“ – песен, която необратимо я вдигна високо в ранглистата на родните автори и изпълнители. Формулата на нейния успех е в успешната комбинация между модерни и запомнящи се мелодии, силни смислови и визуални послания, облечени в поезия и емоционален заряд, който ѝ спечели нова вярна публика. Да прибавим към всичко това творческо неспокойство и постоянно търсене и ще се оформи образ на артист, който няма да спре дотук, съобщават от Virginia Records..

Следващата стъпка на Дара Екимова е именно резултат на верния ѝ инстинкт за музикално бъдеще – песен, създадена в съавторство с Константин Бешков (Kay Be), озаглавена „Славата“ и посветена на двойнствения и често нелек живот на артистите.  

Photo credit: Virginia Records

Парчето е част от предстоящия албум на изпълнителката, който ще излезе през есента, а видеото е леко намигване, но и поглед, изпълнен с достатъчна сериозност към реалността на всеки човек на изкуството.

„Срещата ми с KayBe e едно от най-хубавите творчески неща, които са ми се случвали напоследък. Да изпитваш усещане за свобода в студиото е истинска привилегия. „Славата“ е резултат на смелостта, която се роди от тази среща и която вдъхнови още четири песни от предстоящия ми дебютен албум“, споделя Дара Екимова.

Коментирай »
Препоръчваме още
The Rolling Stones обявиха концертно издание на албума „Hackney Diamonds“ The Rolling Stones обявиха концертно издание на албума „Hackney Diamonds“
Каква е връзката между употребата на канабис и шизофренията Каква е връзката между употребата на канабис и шизофренията
Витамин К помага за избягване на диабета. Ново проучване разкрива как Витамин К помага за избягване на диабета. Ново проучване разкрива как
Пазенето на тайна всъщност е полезно за здравето, ето в кои случаи Пазенето на тайна всъщност е полезно за здравето, ето в кои случаи
Какво подлудява мъжете Какво подлудява мъжете
Първо българско издание на „Произходът на тоталитаризма от Хана Арент (предложение за четене) Първо българско издание на „Произходът на тоталитаризма от Хана Арент (предложение за четене)
Сусана Исерн и Росио Бониля представят „Голяма книга на суперсъкровищата, които са истински важни“ (предложение за четене) Сусана Исерн и Росио Бониля представят „Голяма книга на суперсъкровищата, които са истински важни“ (предложение за четене)
Какви са в секса блондинките, червенокосите и брюнетките? Какви са в секса блондинките, червенокосите и брюнетките?
Предложение за четене: „Похищението на Ани Торн” Предложение за четене: „Похищението на Ани Торн”
Изследване: Растенията издават звуци, но неуловими за човешкото ухо Изследване: Растенията издават звуци, но неуловими за човешкото ухо
Месеците, в които се качват най-много килограми Месеците, в които се качват най-много килограми
Франсоаз Долто проследява „Женската сексуалност“ от раждането до старостта (предложение за четене) Франсоаз Долто проследява „Женската сексуалност“ от раждането до старостта (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби