Джей Ло дава уроци по отслабване

Лопес подтиква дамите да добият повече увереност в себе си и да открият един по-здравословен начин на живот

 Джей Ло дава уроци по отслабване

Дженифър Лопес, снимка: Ясен Немски, Symphonics Entertainment Group

Латино дивата Дженифър Лопес наскоро стартира бизнес начинание, което има за цел да представи по-голям спектър от възможности за жените и да ги образова, съобщава БГНЕС. Лопес подтиква дамите да добият повече увереност в себе си и да открият един по-здравословен начин на живот чрез хранителни добавки, редовни тренировки и полезна храна.

10-седмичната програма започва през юни, като певицата и известни фитнес инструктори ще споделят хранителни съвети с участниците. Също така ще бъдат изготвени персонални фитнес тренировки за всеки и ще бъдат предоставени здравословни и достъпни рецепти.

Участничките, които успеят да свалят поне 5 кг, ще имат възможността да участват в конкурс, за да спечелят едно от петте пътувания до Ню Йорк и да се срещнат с Дженифър Лопес.

Красавицата призова почитателките си да участват в здравословното предизвикателство, като заяви: "Предизвикам жените от Америка да се включат в предизвикателството, да спортуваме заедно, да се храним заедно, да се мотивираме и да се превърнем в най-добрата версия на себе си".

Коментирай »
Още по темата
Супермодел показа как изглежда без фотошоп Супермодел показа как изглежда без фотошоп
Холивуд отслабва със зелено кафе Холивуд отслабва със зелено кафе
За стройна фигура яжте бавно За стройна фигура яжте бавно
Препоръчваме още
Прекаляването с алкохол на младини повишава риска от загуба на мускулна маса в по-късна възраст Прекаляването с алкохол на младини повишава риска от загуба на мускулна маса в по-късна възраст
ТЕСТ: От какво се нуждаеш в живота си? ТЕСТ: От какво се нуждаеш в живота си?
„Зоната“ на доброто здраве „Зоната“ на доброто здраве
Неустоимо вкусно: Рецепта за печено пиле с картофи от Иван Звездев Неустоимо вкусно: Рецепта за печено пиле с картофи от Иван Звездев
Повратна точка в борбата с Алцхаймер: Ново лекарство забавя болестта Повратна точка в борбата с Алцхаймер: Ново лекарство забавя болестта
Защо кучетата гледат тъжно? Защо кучетата гледат тъжно?
Четири безотказни техники, с които се накараш да започнеш диета Четири безотказни техники, с които се накараш да започнеш диета
ТЕСТ: На кой континент трябва да живееш? ТЕСТ: На кой континент трябва да живееш?
Всяка история е посветена на отделен цвят: “Приказалки” от Мая Дългъчева (предложение за четене) Всяка история е посветена на отделен цвят: “Приказалки” от Мая Дългъчева (предложение за четене)
Желанията имат висока цена в романтичното фентъзи „Рапсодия“ на Лаура Таласа (предложение за четене) Желанията имат висока цена в романтичното фентъзи „Рапсодия“ на Лаура Таласа (предложение за четене)
Не бързайте със секса в началото на връзката Не бързайте със секса в началото на връзката
Големи котки се радват на свободата (ВИДЕО) Големи котки се радват на свободата (ВИДЕО)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби