Ед Шийрън в надяждане с шоколадови бонбони и нестандартно караоке (ВИДЕО)

В „Късното шоу“ на Джеймс Кордън известни музиканти изпълняват свои песни в непринудена атмосфера.

7 юни 2017

Британският певец Ед Шийрън в надяждане с шоколадови бонбони с шоумена Джеймс Кордън.

Двамата погълнаха десетки шоколадови бонбони и изпяха заедно любимите си песни. И всичко това в движещ се автомобил по улиците на Лос Анджелис.

В „Късното шоу“ на Джеймс Кордън известни музиканти изпълняват свои песни в непринудена атмосфера. Возейки се в автомобил с известния шоумен, те се забавляват, пеят и споделят за себе си.

Шийрън сподели, че е бил много притеснен за участвието си в шоуто, защото не е виждал нищо забавно в това да пее собствените си песни.

Любимецът на хиляди жени по света Ед Шийрън дори донесе китарата си и изпя някои от няй-големите си хитове, в дует с Джеймс Кордън. Червенокосият чаровник за пореден път спечели сърцата ни. 

Коментирай »
Препоръчваме още
Ангел Куюмджийски. Живот между пропасти и върхове (предложение за четене) Ангел Куюмджийски. Живот между пропасти и върхове (предложение за четене)
На ледената луна на Сатурн може да има живот На ледената луна на Сатурн може да има живот
Необичайно, но не и за Нова Зеландия: Председателят на парламента нахрани бебе, докато води заседание (ВИДЕО) Необичайно, но не и за Нова Зеландия: Председателят на парламента нахрани бебе, докато води заседание (ВИДЕО)
Когато ревността боли: Как се ражда емоцията и какво да направим, за да я овладеем Когато ревността боли: Как се ражда емоцията и какво да направим, за да я овладеем
Папата подари частици от автентичния Христов кръст за коронацията на крал Чарлз III Папата подари частици от автентичния Христов кръст за коронацията на крал Чарлз III
ТЕСТ: Кое е духовното ти животно? ТЕСТ: Кое е духовното ти животно?
ТЕСТ: Колко си добра в съблазняването? ТЕСТ: Колко си добра в съблазняването?
Как да откажете на мъж Как да откажете на мъж
Илюстрованата детска книжка „Живот“ разказва историята на Земята в стихове Илюстрованата детска книжка „Живот“ разказва историята на Земята в стихове
Нещата, които той задължително трябва да има Нещата, които той задължително трябва да има
В мрежата на „Паяка“ (предложение за четене) В мрежата на „Паяка“ (предложение за четене)
7 абсурдни суеверия, свързани с храни и напитки 7 абсурдни суеверия, свързани с храни и напитки
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби