Еминем се връща към най-легендарните си моменти във видеото на “Houdini“

Еминем изненада феновете си и обяви нов албум - The Death of Slim Shady (Coup de Grace

3 юни 2024
Еминем се връща към най-легендарните си моменти във видеото на “Houdini“

Photo credit: Animato Music/Universal Music Group

След участието си на драфта на NFL 2024 в Детройт през април, рап иконата Еминем изненада феновете си и обяви нов албум - The Death of Slim Shady (Coup de Grace).

В първия сингъл, озаглавен „Houdini“, Еминем се опитва да сложи край на своето емблематично алтер его. Парчето е фалшиво криминално разследване на героя, популяризиран с албума The Slim Shady LP от 1999г.  

В тийзър видео Еминем заявява пред илюзиониста Дейвид Блейн: „За последния си трик ще направя така, че кариерата ми да изчезне“. Този драматичен момент съдържа препратка към известния магьосник, който почина на 52-годишна възраст. Самият Маршъл Матърс ще навърши 52 през октомври. Макар премиерната дата на албума The Death of Slim Shady (Coup de Grace) да не е обявена, той се очаква да излезе това лято.

Официалният видеоклип напомня за хита на Еминем от 2002 г. „Without Me“.

Коментирай »
Още по темата
Еминем се извинява на Риана в "Zeus" Еминем се извинява на Риана в "Zeus"
Еминем изненадващо издаде нов албум Еминем изненадващо издаде нов албум
Препоръчваме още
Как цветът на гардероба ни разкрива тайните на нашата личност Как цветът на гардероба ни разкрива тайните на нашата личност
Шест причини да си все още необвързана Шест причини да си все още необвързана
Какво привлича комарите и има ли как да се предпазим Какво привлича комарите и има ли как да се предпазим
ТЕСТ: Умееш ли да се забавляваш? ТЕСТ: Умееш ли да се забавляваш?
„В България след Съединението“ от Джузепе Модрич (предложение за четене) „В България след Съединението“ от Джузепе Модрич (предложение за четене)
ТЕСТ: Отговори на един въпрос и ще ти кажа какъв зеленчук си ТЕСТ: Отговори на един въпрос и ще ти кажа какъв зеленчук си
Скакалците излъчват феромон, за да не бъдат изядени от своите събратя Скакалците излъчват феромон, за да не бъдат изядени от своите събратя
„Божии чеда“ преобръща представата за библейските времена (предложение за четене) „Божии чеда“ преобръща представата за библейските времена (предложение за четене)
Eсенната и пролетната смяна на часовото време: Коя води до повече нарушения на съня? Eсенната и пролетната смяна на часовото време: Коя води до повече нарушения на съня?
За най-малките: „Господин Катеричко знае пътя към щастието“ За най-малките: „Господин Катеричко знае пътя към щастието“
Как се става гигант? Завроподите са го постигнали по 36 различни начина Как се става гигант? Завроподите са го постигнали по 36 различни начина
Сусана Исерн и Росио Бониля представят „Голяма книга на суперсъкровищата, които са истински важни“ (предложение за четене) Сусана Исерн и Росио Бониля представят „Голяма книга на суперсъкровищата, които са истински важни“ (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби