eSKY.bg отбеляза петия си рожден ден с елегантно парти

Честит пети рожден ден на eSKY.bg!

10 октомври 2013

снимка:

Най-голямата онлайн туристическа агенция в България www.eSKY.bg отбеляза 5-ия си рожден ден с елегантно парти на 2 октомври в бар Cocossa. Събитието бе уважено от мениджъри на най-големите авиокомпании в света, сред които Turkish Airlines, airberlin, Singapore Airlines, Emirates и други. Радвахме се и на присъствието на лидерите в дигиталния бранш – представители на най-голямата онлайн платформа за реклама - EasyAds, партньорите ни от дигитална агенция Interactive Share,афилиейт платформата AffiliateForMe, БГ Сайт, застрахователния гигант AIG, Amadeus, Master Trainers,  SIMPatik и много други наши партньори, приятели и колеги.

Вечерта започна с приветствено обръщение на управителя и мотора на www.eSKY.bg г-н Доньо Марков, който благодари на гостите не само за уважението, но и за успешната работа през тези 5 години. Г-н Марков не пропусна да покаже своята признателност и към екипа, с който работи и който има своя сериозен принос за превръщането на eSKY.bg в категоричен пазарен лидер.

Събитието продължи с кратка презентация за успехите на eSKY.bg през трудните, но успешни 5 години, изнесена от маркетинговия експерт на компаниятаг-н Веселин Георгиев. Вниманието на гостите бе привлечено от пътя на компанията, започнал от малък офис и едва трима души персонал, преминал през трудни решения и много промени и стигнал до лидерството в онлайн продажбата на самолетни билети, хотели, застраховки и други туристически услуги. Г-н Георгиев не пропусна да обърне внимание и на причините за тези безспорни успехи – неуморната и професионална работа на целия екип, както и подкрепата и съдействието на всички партньори в авиационния, туристическия и дигиталния бранш.

Екипът на eSKY.bg реши да изненада всичките си гости със забавна и оригинална игра с въпроси, в която бяха раздадени много награди на най-внимателно слушащите. Нямаше как рожденият ден да премине и без тържественото разрязване на тортата, след което присъстващите се отдадоха на приятен и ползотворен разговор помежду си.

Вечерта продължи с пълна сила и много настроение, а всички приятели и партньори на www.eSKY.bg получиха подаръци и имаха възможността да споделят няколко думи за компанията.

Коментирай »
Разкрити авиомистерии
Перфектните летища в света
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Любимите десерти на зодия Овен
Най-романтичните дестинации в света
Драма, драма, драма...
ТЕСТ: Умееш ли да се забавляваш?
Магнитните бури: Как ни влияят и можем ли да се предпазим 
Четирите тайни на самочувствието
Шоколадът не вреди на диетата
Шестте типа хора с наднормено тегло
Най-ефективно се спортува с...
Кафе по италиански
Нещата, за които той никога няма да те разбере
7 забрани за лятото
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби