Холивудски баба, дъщеря и внучка красят корицата на People (СНИМКИ)

Голди Хоун, Кейт Хъдсън и малката Рани красят корицата на People

22 април 2020

Холивудски дами от три поколения красят корицата на броя „Красивите“ на списание People.

Голди Хоун, дъщеря ѝ Кейт Хъдсън и внучката ѝ показват какво е важно за нас сега - позитивност, любезност, смях, семейство", казва главният редактор Дан Уейкфорд.

В посветената на тях статия актрисите Голди Хоун и Кейт Хъдсън говорят за силната връзка между тях и за предизвикателствата на това да бъдеш родител.

„Мама е най-силната ми подкрепа. Това ме кара да мисля за Рани. Надявам се да ѝ вдъхна същата увереност", споделя Кейт Хъдсън.

Кейт Хъдсън е родена през 1979 година в актьорско семейство. Майка ѝ е холивудската звезда Голди Хоун, а баща ѝ - актьорът Бил Хъдсън.

Кейт обаче винаги е казвала, че приема за свой истински баща Кърт Ръсел - дългогодишният партньор на Голди Хоун, който я е отгледал.

В броя „Красивите“ на списание People са включени още актрисите Гуинет Полтроу и Рита Уилсън, които са се снимали сами без грим.

Сред знаменитостите, позирали за „Красивите“ през годините, са Мишел Пфайфър, Джулия Робъртс, Том Круз, Леонардо ди Каприо.

Коментирай »
Препоръчваме още
Не оставяйте телефона си в спалнята нощем Не оставяйте телефона си в спалнята нощем
Прочутият гений Стивън Хокинг и неговата дъщеря разкриват тайните на Космоса в книга за деца (предложение за четене) Прочутият гений Стивън Хокинг и неговата дъщеря разкриват тайните на Космоса в книга за деца (предложение за четене)
На ледената луна на Сатурн може да има живот На ледената луна на Сатурн може да има живот
Лесен трик от Джулия Робъртс за естествено красиви нокти Лесен трик от Джулия Робъртс за естествено красиви нокти
Знаците на изневярата Знаците на изневярата
Яйцата на закуска намаляват апетита през деня Яйцата на закуска намаляват апетита през деня
Разкази, които изглаждат ръбовете на света: „Животът е тълковен речник“ от Веселина Седларска (предложение за четене) Разкази, които изглаждат ръбовете на света: „Животът е тълковен речник“ от Веселина Седларска (предложение за четене)
Да разбием митовете за зодиите: Какво е асцендент и как Слънцето и Луната ни влияят Да разбием митовете за зодиите: Какво е асцендент и как Слънцето и Луната ни влияят
Ядем с очите, а не със стомаха си Ядем с очите, а не със стомаха си
Как да запалиш искрата между вас Как да запалиш искрата между вас
„Българските евреи и Окончателното решение“ от Фредерик Б. Чери – какво се е случило с евреите в Царство България? (предложение за четене) „Българските евреи и Окончателното решение“ от Фредерик Б. Чери – какво се е случило с евреите в Царство България? (предложение за четене)
„Евангелие от Афраний“ - свещената история през детективския поглед на един агностик (предложение за четене) „Евангелие от Афраний“ - свещената история през детективския поглед на един агностик (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби