Мила Кунис, снимка: jdeeringdavis

Холивудската актриса Мила Кунис беше обявена за най-сексапилната жена в света. Списанието, което й отреди тази роля, е Esquire, а Мила се разсъблече за корицата на ноемврийския му брой.

Родената в Украйна 29-годишна звезда от "Черен лебед" и „По приятелски” позира само в прилепнали кожени панталони за мъжкото списание.

В интервю за Esquire Мила разкри, че публичният й образ се различава много от същността й в реалния живот. "Това, което правя, и това, което съм, са две различни неща. И винаги ще бъде така, убедена е актрисата, която се страхува, че ако се отдаде на славата, ще загуби представата за себе си.

Личният живот на Мила Кунис напоследък бе основен интерес за папараците и презокеанските таблоиди, тъй като всички искаха да разберат дали актрисата се е събрала с екранния си партньор от That 70s Show Аштън Къчър.

Въпреки че списание Vogue ги „хвана” на почива в Бали, актьорите продължиха да твърдят, че са просто близки приятели.

Мила даде няколко интервюта, в които уверяваше, че е напълно сама, както и че с Аштън се познават от 15 години и между тях няма никаква любовна история, а само голямо приятелство.

Кунис дори се оплака през таблоидите, че й е трудно да си намери мъж.

Коментирай >