Мутантите ще владеят света с “Костенурките нинджа: Пълен хаос” (кино предложение)

Каква е цената да бъдещ герой?

31 май 2023

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Всеки може да създаде безпорядък, но за да сътвориш истински хаос, ти трябват тийнейджъри. Култовите Леонардо, Микеланджело, Донатело и Рафаело превземат кината с „Костенурките нинджа: Пълен хаос“ – най-вихреното им и бомбастично приключение до момента, в което костенурките отприщват мутантска вакханалия в невиждани размери.

Филмът ще ни срещне с четиримата братя, преди да са се превърнали в любимите герои, които всички познаваме. След като в продължение на години се крият от човешкия свят в каналите на Ню Йорк, удивителните костенурки искат да бъдат приети като най-обикновени тийнейджъри и трябва да спечелят сърцата на нюйоркчани чрез героичните си действия.

Новата им приятелка Ейприл О‘Нийл им помага да се справят с мистериозен престъпен синдикат, но когато армия от мутанти тръгва по петите им, Леонардо, Микеланджело, Донатело и Рафаело се оказват нагазили в проблеми, далеч надхвърлящи възможностите им.

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Но в какво точно се забъркват бленуващите за обикновен тийнейджърски живот костенурки? Най-новият трейлър на „Костенурките нинджа: Пълен хаос“ допълнително повдига завесата към отличаващата се със забележителен визуален стил анимация и ни запознава с обвития в мистерия злодей Суперфлай, чиято цел е мутантите да владеят света.

Ще послушат ли костенурките мъдрите наставления на учителя Сплинтър, че въпреки различията си, заедно те могат да постигнат всичко, или типичната им тийнейджърска несериозност и фактът, че трябва да се изправят срещу мутанти като тях самите, ще се окаже непреодолима спънка пред превръщането им в героите, които мечтаят да бъдат? Отговорът ще получим този август в най-лудото филмово изживяване на лятото. Кауабунга!

Режисьор на „Костенурките нинджа: Пълен хаос“ е Джеф Роу, а ко-режисьор е Кайлър Спиърс. Сценарият е на Брендън О‘Байън, по образи създадени от Кевин Ийстман и Питър Леърд, а продуценти са Сет Роугън, Еван Голдбърг и Джеймс Уивър. Сред озвучаващите актьори са Роуз Бърн, Джон Сина, Джаки Чан, Айс Кюб, Джакарло Еспозито, Сет Роугън, Пол Ръд, Мая Рудолф и др.

„Костенурките нинджа: Пълен хаос“ излиза на голям екран на 11 август 2023 г.

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Коментирай »
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Какво има предвид той, когато казва това?
Най-подходящото време за сватба
Предложение за четене: „Този търпелив лабиринт от линии”
Най-калоричните храни и напитки, за които не знаем
7 стъпки, с които да излекуваш разбитото си сърце
Дори да сте генетично предразположени: Упражненията всеки ден намаляват риска от развитие на диабет тип 2
Топ 10 на най-щастливите песни (ВИДЕО)
Когато нямаш време: Това апетитно ястие се приготвя за минути
Дори любовните трепети на насекомите са засегнати от мръсния въздух
Дните без телевизия са ключ към по-здравословен живот
Три безопасни флирт реплики
Противозачатъчни и за мъжете. Готови ли са?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби