снимка: pixabaycom

Кои са новите дестинации от лятното разписание, кога стартират полетите, в кои дни от седмицата и колко ще ни струват билетите, разказва Ванина Хаджиева от онлайн туристическа агенция eSky.

Маршрутът, който стартира на 3 април, е София–Киев. Полетите ще се изпълняват в сряда и неделя, а цените започват от 20 евро за еднопосочен билет.

Ръчен багаж в самолета – всичко, което трябва да знаете

В същите дни, но от 8 май, втора нискотарифна авиокомпания стартира полети до Тел Авив, като тази конкуренция се отразява добре на цените, които започват от 15 евро в посока.

През юни ни очакват две нови дестинации от София – Каламата (Пелопонес) и Хания (Крит). Полетите до Каламата стартират на 2 юни, веднъж седмично, а цените започват от 23 евро. До Хания можем да летим директно от 1 юни, в дните вторник и събота, на цени от 23 евро в посока.

Три важни неща за бордната карта, които задължително трябва да знаете

През октомври ни очаква новият маршрут София-Марсилия в дните сряда и неделя. Билетите вече са в продажба, а цените започват от 30 евро в посока. В края на октомври стартират и полети до Виена на изгодни цени от 20 евро в посока.

Нови маршрути ще се оперират и от Варна през юли, част от лятното разписание. Те ще свързват морската ни столица с 3 града в Германия Берлин, Хамбург и Кьолн, а също и с Париж, Ливърпул и Копенхаген.

И ако все още се колебаете коя точно дестинация да изберете, но искате да пътувате на изгодни цени, експертите от eSky съветват – следете офертите редовно и планирайте пътуванията си по-отрано.

Коментирай >