Новолуние в Лъв: Време е за сбъдване на желанията

Новолунието ще ни даде прилив на сила и желание за ново начало, но и ще ни накара да се обърнем назад, да си припомним миналото

15 август 2023

Photo via Canva.com

На 16 август 2023 г. ни очаква Новолуние🌙 точно в 12:38 часа на 23 градуса в знак Лъв. Това разказва астрологът Ники Момчева. И разяснява за какво е подходящ периодът.

Тя ни дава и подходящи теми и примерни желания, свързани със знак Лъв, които можем да си пожелаем и дори да напишем. А те са: любов и романтика, творчество и креативност, деца, щедрост, забавления, достойнство и увереност и решителност.

✨Време е за желания - дойде моментът в който отново Луната застава до Слънцето и заедно, силни и подкрепящи се, ще очакват нашите най-силни желания. Този месец е в знак Лъв – в кризата се ражда истината или иначе казано това Новолуние ще ни даде възможност за смели решения и личностно израстване, казва Момчева. Може да преминем през някои тестове, за да станем най-добрата версия на себе си.

✨На фона на ретроградната Венера в Лъв, Новолунието ще ни даде прилив на сила и желание за ново начало, но и ще ни накара да се обърнем назад, да си припомним миналото и да направим крачка напред, но само ако сме осъзнали грешките си. Новолунието е в съвпад с Лилит (Черната Луна) и ще извади на повърхността това, което обикновено се опитваме да скрием и да не показваме на другите, споделя още астрологът.

✨Новолунието е в нехармоничен аспект с Уран и ще издигне на повърхността, това което трябва да бъде изкоренено, освободено, за да достигнем към прогрес и духовно израстване. Това, което вече не работи в наша полза ще бъде разрушено и е време да направим промените, които ще ни отведат към целите и мечтите, които иска сърцето ни. Важно е как гледаме на промените – като на възможност за решения и нов поглед с друга гледна точка или … като на криза.

✨Тъй като сме в период на ретроградна Венера и предстои ретрограден Меркурий следващата седмица, не предприемайте нови начинания или проекти до средата на септември месец, съветва Момчева.

✨Коя сфера ще засегне Новолунието зависи от това в кой дом е знак Лъв според индивидуалната натална карта на всеки.

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com.

Коментирай »
Още по темата
Да разбием митовете за зодиите: Какво е асцендент и как Слънцето и Луната ни влияят
Щастието не е трудно, трябва само да послушаш сърцето си: Историята на Ники Момчева за пътя към звездите  
Поемаме на астро пътешествие с Ники Момчева
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Десет "знаете ли, че" в секса
Омагьосан остров и смъртоносна игра: „Искронишка“ вдъхновява създателите на „Здрач“ за нов филм (предложение за четене)
Предложение за четене: Д-р Яел Адлер разказва за „Чудото кожа“
Трите най-популярни секс пози и тайните, които издават
Само две съставки: Вкусен шоколадов десерт с банани (без желатин и нишесте)
Къде най-често гледат мъжете по време на секс?
Предложение за четене: Епидемиите: истински опасности и фалшиви тревоги
Най-здравият американски щат
ТЕСТ: Лесна ли си?
ТЕСТ: Каква е твоята идеална тренировка?
Месеците, в които се качват най-много килограми
Седемте най-големи страхове на мъжа в една връзка 
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби