Новолуние в Телец – време е за сбъдване на мечти

Кои са най-подходящите теми за желанията, свързани със знак Телец

7 май 2024
Новолуние в Телец – време е за сбъдване на мечти

Създадено с Playground AI  
 

В 6:22 часа на 8 май ни очаква новолуние на 18 градуса в знак Телец.

Слънцето и Луната отново застават заедно в едно ново начало и ни подкрепят да поставим нашите мечти, желания и цели, свързани със знак Телец. Това новолуние бележи първия лунен цикъл след сезона на затъмненията, предоставяйки ни възможности да забавим темпото и просто да се насладим на живота. Това разкрива астрологът Ники Момчева.  

✨ Телец е знак, свързан със стабилността, просперитета и сигурността. Енергията му ще ни помогне да превърнем намеренията си в реалност, като ни даде вдъхновение да стъпим здраво на земята. Това новолуние е наистина вълшебно, защото имаме само позитивни аспекти - Венера, Юпитер и Уран също са в знак Телец. Може да се възползваме от тази енергия на изобилие и плодородие, като стартираме новите си проекти и започнем действие по плановете, които отлагаме, споделя астрологът. Телец управлява парите и материалните придобивки, но също и нашите ценности, принципи и всичко онова, което ни носи удовлетворение и стойност.

Ники Момчева посочва и кои са подходящите теми за желания, свързани със знак Телец:

  • Пари/материален комфорт
  • Притежания/собственост
  • Удоволствие/благодарност
  • Тяло/физически удоволствия
  • Сигурност/стабилност
  • Търпение/постоянство
  • Здрави ценности/себеприемане 

✨Новолунието е в хармоничен аспект и със Сатурн, който ще ни даде търпение, самодисциплина и решителност да се справим с важни задачи и проблеми, да поставим реалистични и постижими цели. Можем да материализираме всичко и да постигнем признание и постижения, но само ако сме отговорни, мъдри и работим упорито, като уважаваме процесите. Можем да разрешим и конфликти във взаимоотношенията.

✨Това новолуние поставя фокус върху упоритата работа и постигането на цели, казва Момчева. И подчертава – да не забравяме обаче, че Телец се управлява от Венера – планетата на любовта и удоволствията. Тази енергия ни кара да обърнем внимание на хармонията и баланса във взаимоотношенията и да поставим начало на осъзната промяна. Можем да видим грешки и недостатъци в себе си, които ни пречат на правилната самооценка. Новолунието дава шанс за обновление и растеж.

✨Всяко новолуние ни подканва да поставим началото на сбъдването на мечтите си. Сега Вселената ще ни подкрепи и ще ни даде устойчивост, защото във високото си проявление знак Телец не се отказва и действа упорито действа. Сега е моментът да променим всичко, което искаме, съветва специалистът. 

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com

Коментирай »
Още по темата
Астрологична прогноза за май: Време за романтика и нови приключения Астрологична прогноза за май: Време за романтика и нови приключения
Венера в Телец: Планетата на любовта променя посоката си през май Венера в Телец: Планетата на любовта променя посоката си през май
Препоръчваме още
ТЕСТ: Как ще изглежда бъдещото ти гадже? ТЕСТ: Как ще изглежда бъдещото ти гадже?
Как да носим тесни панталони - пет стилни комбинации Как да носим тесни панталони - пет стилни комбинации
Марина Кискинова със своя версия на "Have Yourself a Merry Little Christmas" (ВИДЕО) Марина Кискинова със своя версия на "Have Yourself a Merry Little Christmas" (ВИДЕО)
"Не те чух": Защо мъжете пропускат думите ни покрай ушите си? "Не те чух": Защо мъжете пропускат думите ни покрай ушите си?
Здрав 8-часов сън за пълноценен секс Здрав 8-часов сън за пълноценен секс
4 понеделнишки занимания за една по-щастлива седмица 4 понеделнишки занимания за една по-щастлива седмица
„Четирите кътчета на сърцето“ - последният неиздаван роман на Франсоаз Саган (предложение за четене) „Четирите кътчета на сърцето“ - последният неиздаван роман на Франсоаз Саган (предложение за четене)
Човекът, предрекъл ерата на смартфоните, обяснява как работи човешкия мозък в „1000 мозъка: Нова теория за интелекта“ (предложение за четене) Човекът, предрекъл ерата на смартфоните, обяснява как работи човешкия мозък в „1000 мозъка: Нова теория за интелекта“ (предложение за четене)
Най-ефективните храни против запек Най-ефективните храни против запек
Три изпитани техники, с които да изгоните тревожните мисли Три изпитани техники, с които да изгоните тревожните мисли
Предложение за четене: „Годишнина от завършването“ от Ламия Бегагич Предложение за четене: „Годишнина от завършването“ от Ламия Бегагич
ТЕСТ: Как си с нервите? ТЕСТ: Как си с нервите?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби