„Пес патрул: Супер филмът“ ни среща с нова порода супергерои (кино предложение)

Кутретата от Пес Патрул се впускат в най-специалната си мисия!

14 септември 2023
„Пес патрул: Супер филмът“ ни среща с нова порода супергерои (кино предложение)

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Кутретата от Пес Патрул се впускат в най-специалната си мисия досега! Трейлърът на „Пес патрул: Супер филмът“ ни среща с винаги готовите за екшън герои и ни разкрива част от приключението, което ни очаква.

Вълшебен метеор се разбива в Адвенчър Сити и дава на кученцата от Пес патрул суперсили, превръщайки ги в могъщи герои – Суперлапи! За Скай, най-малкият член на екипа, новата ѝ дарба е сбъдната мечта. Но нещата се влошават, когато съперникът на бандата Хъмдингър излиза от затвора и се съюзява с Виктория Ванс – обсебен от метеорита луд учен, чиято цел е да открадне необикновените заложби на патрула и да се превърне в суперзлодей!

Докато съдбата на града виси на косъм, кученцата трябва да спрат враговете си, преди да е станало твърде късно, а Скай ще открие, че дори най-малкото кутре може да направи най-голямата промяна.

Под умелата режисура на Кал Брънкър, известен с работата си по филми като „Крадци на ядки 2: Луди по природа“, „Пес патрул: Супер филмът“ съчетава ярка визия, стопляща сърцето история и запомнящи се герои, създавайки едно завладяващо приключение за феновете от всички възрасти. Анимацията вдъхновява, забавлява и напомня за ценности като смелост, приятелството и значението на работата в екип.

На български главните герои озвучават актьорите :  Ася Рачева, Цветослава Симеонова, Ева Данаилова, Мими Йорданова, Елена Бойчева, Мина Костова, Ивет Лазарова, Петър Върбанов, Венцислав Славчев.

Новата порода супергерои завладява кината с „Пес патрул: Супер филмът“ от 29 септември.

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Коментирай »
Препоръчваме още
Да отглеждаш самостоятелно и отговорно дете, не е порок: „Децата на „мързеливата майка“ в детската градина“ (предложение за четене) Да отглеждаш самостоятелно и отговорно дете, не е порок: „Децата на „мързеливата майка“ в детската градина“ (предложение за четене)
Защо популярната диета "30 растения" всъщност не е особено полезна Защо популярната диета "30 растения" всъщност не е особено полезна
Шоколадов календар: Празниците на шоколада, разпределени в годината Шоколадов календар: Празниците на шоколада, разпределени в годината
Любимият ти сладолед издава характера ти Любимият ти сладолед издава характера ти
Предложение за четене: „Заслужавам най-доброто“ Предложение за четене: „Заслужавам най-доброто“
„Без милост към себе си: стани по-добра своя версия“ от Ерик Бетран Ларсен (предложение за четене) „Без милост към себе си: стани по-добра своя версия“ от Ерик Бетран Ларсен (предложение за четене)
За първата любов – свежо и забавно: „Гипс“ от Анна Волц За първата любов – свежо и забавно: „Гипс“ от Анна Волц
Всичко или нищо: 10 ситуации, в които си струва да сме смели Всичко или нищо: 10 ситуации, в които си струва да сме смели
Психично здраве и стрес: Лесни практики за по-щастлив живот Психично здраве и стрес: Лесни практики за по-щастлив живот
Лукреция и Чезаре Борджия - черна легенда или истинска скандална история? (предложение за четене) Лукреция и Чезаре Борджия - черна легенда или истинска скандална история? (предложение за четене)
Ново издание на „Ад“, първата част от епичната поема на Данте (предложение за четене) Ново издание на „Ад“, първата част от епичната поема на Данте (предложение за четене)
Историята за изчезването на Агата Кристи оживява в заплетения криминален роман на Нина де Грамон (предложение за четене) Историята за изчезването на Агата Кристи оживява в заплетения криминален роман на Нина де Грамон (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби