Патрулиращ полицай се превърна в истински герой за младо семейство в Сиатъл, след като помогна за раждането на дъщеричката им на задната седалка на семейния автомобил.

На видео, записано от камерата на полицейската кола, се вижда как полицай Антъни Рейнолдс спира автомобила за превишена скорост и преминаване на червен светофар. Впоследствие обаче разбира, че в колата се намират жена, която е с родилни болки, и бъдещият татко.

Първоначално мъжът помолил да го пуснат да продължи, защото бил сигурен, че ще успее да стигне до болницата навреме, но полицай Рейнолдс настоял да изчакат линейка.

След обаждане до Бърза помощ Антъни Рейнолдс осъзнал, че бебето няма намерение да чака линейката и той ще трябва да му помогне да се появи на бял свят.

Когато момиченце се родило обаче майката забелязала, че то не диша. "След първия плач бебето е започнало да се бори за въздух. С помощта на майката полицай Антъни Рейнолдс е прочистил дихателните пътища и новороденото вече можело да диша отново", се казва в съобщение на сиатълската полиция.

Историята има щастлив край. Майката и момиченцето са в стабилно състояние и вече се чувстват добре. А гордият татко изпратил благодарствено писмо до полицията в Сиатъл: „Помогнахте ни да получим невероятен дар, за което сме много благодарни".

Коментирай >