Полицай спря кола за превишена скорост, наложи му се да изроди бебе (ВИДЕО)

Патрулиращ полицай се превърна в истински герой за младо семейство в Сиатъл

Патрулиращ полицай се превърна в истински герой за младо семейство в Сиатъл, след като помогна за раждането на дъщеричката им на задната седалка на семейния автомобил.

На видео, записано от камерата на полицейската кола, се вижда как полицай Антъни Рейнолдс спира автомобила за превишена скорост и преминаване на червен светофар. Впоследствие обаче разбира, че в колата се намират жена, която е с родилни болки, и бъдещият татко.

Първоначално мъжът помолил да го пуснат да продължи, защото бил сигурен, че ще успее да стигне до болницата навреме, но полицай Рейнолдс настоял да изчакат линейка.

След обаждане до Бърза помощ Антъни Рейнолдс осъзнал, че бебето няма намерение да чака линейката и той ще трябва да му помогне да се появи на бял свят.

Когато момиченце се родило обаче майката забелязала, че то не диша. "След първия плач бебето е започнало да се бори за въздух. С помощта на майката полицай Антъни Рейнолдс е прочистил дихателните пътища и новороденото вече можело да диша отново", се казва в съобщение на сиатълската полиция.

Историята има щастлив край. Майката и момиченцето са в стабилно състояние и вече се чувстват добре. А гордият татко изпратил благодарствено писмо до полицията в Сиатъл: „Помогнахте ни да получим невероятен дар, за което сме много благодарни".

Коментирай »
Още по темата
Най-абсурдните бебешки суеверия Най-абсурдните бебешки суеверия
Необичайно, но не и за Нова Зеландия: Председателят на парламента нахрани бебе, докато води заседание (ВИДЕО) Необичайно, но не и за Нова Зеландия: Председателят на парламента нахрани бебе, докато води заседание (ВИДЕО)
Майка пребори рака девет пъти Майка пребори рака девет пъти
12-годишна британка стана майка 12-годишна британка стана майка
5-килограмово бебе се роди в "Шейново" 5-килограмово бебе се роди в "Шейново"
Препоръчваме още
Как да разпознаеш истинския мъж  Как да разпознаеш истинския мъж 
„Когато тя си отиде“ от Алекс Дал разкрива тъмното лице на световната модна индустрия „Когато тя си отиде“ от Алекс Дал разкрива тъмното лице на световната модна индустрия
„Общежитие за чудовища“ крие неподозирани тайни за „Студентски град“ (предложение за четене) „Общежитие за чудовища“ крие неподозирани тайни за „Студентски град“ (предложение за четене)
Шест начина да отслабнем, забавлявайки се Шест начина да отслабнем, забавлявайки се
Историята за изчезването на Агата Кристи оживява в заплетения криминален роман на Нина де Грамон (предложение за четене) Историята за изчезването на Агата Кристи оживява в заплетения криминален роман на Нина де Грамон (предложение за четене)
Нов женски наръчник в духа на „Бягащата с вълци“ ни помага да намерим „Чувствителната съветничка“ в нас (предложение за четене) Нов женски наръчник в духа на „Бягащата с вълци“ ни помага да намерим „Чувствителната съветничка“ в нас (предложение за четене)
Венера в Козирог изяснява връзките: Може да донесе свобода и нови любовни вълнения Венера в Козирог изяснява връзките: Може да донесе свобода и нови любовни вълнения
Как COVID-19 поразява мозъчните клетки Как COVID-19 поразява мозъчните клетки
„Тълкуване на сънищата“ на Зигмунд Фройд (предложение за четене) „Тълкуване на сънищата“ на Зигмунд Фройд (предложение за четене)
На ледената луна на Сатурн може да има живот На ледената луна на Сатурн може да има живот
Липсва ли ти сексът с бившия Липсва ли ти сексът с бившия
Когато страховете ни убиват…Как да контролираме тревожните мисли Когато страховете ни убиват…Как да контролираме тревожните мисли
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби