снимки: morguefile.com

Сезонът на празниците е времето на пожеланията. Коледа и Нова година са дните, в които се сещаме за най-близките си и не пропускаме да им пожелаем нещо хубаво в навечерието на големите.

Казват, че това, което най-често пожелаваш, е това, от което се нуждаеш най-силно. Затова можеш да направиш следния експеримент - провери повечето празнични съобщения, които изпрати на близките си тази година. Сега проследи, което е най-повтарящото се пожелание. Спомни си миналогодишните - тогава беше различно, нали?

Ако най-често си пожелавала "здраве", значи това е, което наистина искаш и за себе си; ако най-повтаряното е "любов" - това е нещото, което ти липсва. Според класациите това наистина са и най-често повтаряните пожелания, следвани от верни приятели, пари и пътувания. Ако тази година в честитките си желаеш на всички "коледно чудо", значи това е, което ти си очаквала от Коледа, а ако им пожелаваш да са обичани, имаш нужда да бъдеш обичана повече.

Направи своя разбор и открий кои са най-често повтаряните ти пожелания. А след това си дай сметка за нещата, които най-силно искаш да получиш през годината. И третата стъпка - посвети достатъчно голяма част от времето си, за да постигнеш именно тези пожелания, които с чисто сърце изпрати на близките си хора. Пожелаваме ти успех :)

Коментирай >