Пожелай ми нещо

По пожеланията ще те познаем

26 декември 2019
Пожелай ми нещо

снимки: morguefile.com

Сезонът на празниците е времето на пожеланията. Коледа и Нова година са дните, в които се сещаме за най-близките си и не пропускаме да им пожелаем нещо хубаво в навечерието на големите.

Казват, че това, което най-често пожелаваш, е това, от което се нуждаеш най-силно. Затова можеш да направиш следния експеримент - провери повечето празнични съобщения, които изпрати на близките си тази година. Сега проследи, което е най-повтарящото се пожелание. Спомни си миналогодишните - тогава беше различно, нали?

Ако най-често си пожелавала "здраве", значи това е, което наистина искаш и за себе си; ако най-повтаряното е "любов" - това е нещото, което ти липсва. Според класациите това наистина са и най-често повтаряните пожелания, следвани от верни приятели, пари и пътувания. Ако тази година в честитките си желаеш на всички "коледно чудо", значи това е, което ти си очаквала от Коледа, а ако им пожелаваш да са обичани, имаш нужда да бъдеш обичана повече.

Направи своя разбор и открий кои са най-често повтаряните ти пожелания. А след това си дай сметка за нещата, които най-силно искаш да получиш през годината. И третата стъпка - посвети достатъчно голяма част от времето си, за да постигнеш именно тези пожелания, които с чисто сърце изпрати на близките си хора. Пожелаваме ти успех :)

Коментирай »
Още по темата
Време за равносметка Време за равносметка
Направи си равносметка за годината Направи си равносметка за годината
Препоръчваме още
Дара влезе „В час по интелектуална собственост“ (СНИМКИ) Дара влезе „В час по интелектуална собственост“ (СНИМКИ)
Savex4Fashion: Да подкрепим българската мода Savex4Fashion: Да подкрепим българската мода
Пет причини за изневяра: Неверници признават какво ги кара да кръшкат Пет причини за изневяра: Неверници признават какво ги кара да кръшкат
Слънцето влиза в Телец – време е за разкош Слънцето влиза в Телец – време е за разкош
Не чакайте да ожаднеете, за да пиете вода Не чакайте да ожаднеете, за да пиете вода
Български писатели продължават традицията да разказват българската Коледа в „Нашата Коледа 2“ (предложение за четене) Български писатели продължават традицията да разказват българската Коледа в „Нашата Коледа 2“ (предложение за четене)
Звездите от „Забвение” в Буенос Айрес Звездите от „Забвение” в Буенос Айрес
Селфито не винаги е проява на нарцисизъм Селфито не винаги е проява на нарцисизъм
Багаж в последния момент - ами сега? Багаж в последния момент - ами сега?
„Опенхаймер: Американският Прометей“ на Кай Бърд и Мартин Шъруин (предложение за четене) „Опенхаймер: Американският Прометей“ на Кай Бърд и Мартин Шъруин (предложение за четене)
Любимите десерти на зодия Дева Любимите десерти на зодия Дева
Най-абсурдните бебешки суеверия Най-абсурдните бебешки суеверия
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби