Противозачатъчни и за мъжете. Готови ли са?

52% от мъжете признават, че биха използвали хапчета за контрацепция

Противозачатъчни и за мъжете. Готови ли са?

снимка: Robert Bejil

Половината от мъжете биха взимали хапчета против забременяване, ако на пазара имаше такива. Това показва ново проучване, публикувано в "Дейли Телеграф", пише БГНЕС.

52% от мъжете, участвали в проучването споделят, че чакат с нетърпение появата на революционното мъжко хапче, което в момента се тества от фармацевтичните компании. Очаква се мъжката орална контрацепция да бъде на разположение на потребителите до две години

Създадоха вибриращ презерватив

Една четвърт от мъжете казват, че със сигурност ще се възползват от хапчето, а 23% "не са сигурни". Хапчетата ще действат като предотвратяват способността на сперматозоидите да оплождат яйцеклетки.

Ще се продават няколко различни вида мъжка орална контрацепция. Едните ще действат върху протеина, покриващ повърхността на сперматозоидите, като им пречи да доплуват до яйцеклетката. 

Презерватив гарантира 100-процента женски оргазъм

Обмислят се и други медикаменти с името "Чисти чаршафи", които ще позволяват на мъжете да достигат до оргазъм, без да еякулират. 

снимка: Vic 

Коментирай »
Още по темата
 „За“ и „против“ противозачатъчните хапчета: Говорят учените „За“ и „против“ противозачатъчните хапчета: Говорят учените
Препоръчваме още
„Чудните приказки на баба“ ще стоплят сърцата на малки и големи (предложение за четене) „Чудните приказки на баба“ ще стоплят сърцата на малки и големи (предложение за четене)
ТЕСТ: Какво животно би била според характера си? ТЕСТ: Какво животно би била според характера си?
„Очите на демона“ – заявка за нов хит от Том Егеланд (предложение за четене) „Очите на демона“ – заявка за нов хит от Том Егеланд (предложение за четене)
Киви за добро настроение Киви за добро настроение
„Средището на лабиринта” - парадоксален и естетизиран свят на маски, лабиринти и разнопосочни пътища (предложение за четене) „Средището на лабиринта” - парадоксален и естетизиран свят на маски, лабиринти и разнопосочни пътища (предложение за четене)
5 необичайни места, на които може да срещнеш голямата любов 5 необичайни места, на които може да срещнеш голямата любов
Андре Токев разкрива подробности от живота си (предложение за четене) Андре Токев разкрива подробности от живота си (предложение за четене)
Бързо, лесно, вкусно: Оригинална идея за вечеря с картофи и мляно месо Бързо, лесно, вкусно: Оригинална идея за вечеря с картофи и мляно месо
Здравословният живот спасява милиони човешки животи Здравословният живот спасява милиони човешки животи
Злодеите и героите се изправят пред общ враг в „Училището за Добро и Зло 5: Кристалът на времето“ Злодеите и героите се изправят пред общ враг в „Училището за Добро и Зло 5: Кристалът на времето“
ТЕСТ: Коя е твоята модна епоха? ТЕСТ: Коя е твоята модна епоха?
„Глава 12“ – нов умопомрачителен трилър от Жером Лубри (предложение за четене) „Глава 12“ – нов умопомрачителен трилър от Жером Лубри (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби