снимки: Форум Филм България

Рейчъл Билсън, която стана известна с участието си в сериала „Кварталът на богатите“ (The O.C.), ще видим в новата лятна комедия „Сексология“ (The To Do List). Билсън влиза в ролята на на Амбър, отраканата, по-голяма сестра на Бетани Кларк (Обри Плаза).

Филмът разказва историята на Бетани, която тъкмо завършва гимназия като отличничка на випуска. Тя е свръх амбициозна и активна, но преди да отиде в колеж осъзнава, че има да навакса всички пропуснати в гимназията неприлични извънкласни дейности. „Въоръжена“ със специален списък, Бетани се захваща да усъвършенства своите знания и умения по „сексология“, но бързо разбира, че не „плува“ в свои води.

Привличайки на помощ своите приятелки, по-голямата си сестра Амбър (Рейчъл Билсън) и изпадналия си шеф, Бетани се залавя да придобие опит, за който всяка колежанка би й завидяла. Ако иска да отметне всички точки в списъка до началото на учебната година в колежа, Бетани и всички, които й помагат, ще имат нужда не само от много богато въображение, но и доста разкрепостено съзнание.

Специалният летен проект на Бетани Кларк е вдъхновен от действителните приключения на Маги Кери, която след успеха на телевизионния сериал Funny or Die Presents, прави дебюта си като кино сценарист и режисьор в „Сексология“.

В комедията освен Рейчъл Билсън и Одри Плаза („Безопастността не е гарантирана“), участват още Бил Хейдър („Мъже в черно“ 3), Анди Самбърг (Saturday Night Live), Скор Портър („Добрата съпруга“), Кони Бритън („Зловеща семейна история“), Кларк Грег („Отмъстителите“), Кристофър Майнтц Плейс („Нощта на ужасите“), Доналд Глоувър (Community), Джони Симънс („Предимствата да бъдеш аутсайдер“), Сара Стийл („Клюкарката“) и Алиа Шаукат („Портокали“).

Официалната премиера на „Сексология“ у нас е на 9 август в кината.

Коментирай >