Със звездите през февруари: Астрологичната прогноза на Венета Матева

Необичайно щедър и с повече дни от обикновено – такъв се очертава февруари

30 януари 2024
Със звездите през февруари: Астрологичната прогноза на Венета Матева

Създадено с DALL·E на OpenAI 

Няма ретроградни планети през февруари. Всички планети се движат хармонично и нямат планове да ни връщат към стари занимания и да изпитват търпението и волята ни. Това разкрива астрологът Венета Матева в месечната си прогноза за февруари, публикувана в сайта ѝ jupiter-astrology.com.

Месецът е спокоен и благодатен във всяко едно отношение, казва астрологът. Тя съветва, ако търсим време за стартиране на нови начинания и развитие на бизнес възможности, да изберем за начало дните между 12 и 22 февруари.

⭐На 10 февруари ще се случи вълшебното новолуние на 20 градуса в знак Водолей. То ще даде щура възможност за сбъдване на мечти на родените на 9 и 10 февруари, април, юни, октомври и декември, казва още Матева.

⭐На 24 февруари пък ни очаква магичното пълнолуние на 5 градуса в знак Дева. Пред избори и нови решения ще бъдат изправени родените на 23 и 24 февруари, май, август и ноември. Тях звездите ще помолят за баланс и прекратяване на токсични отношения и лишени от смисъл и щастие занимания.

⭐Меркурий палаво ще раздава информация, ще свързва хората и с радост ще ни помага в дела и отношения, пише специалистът. До 5 февруари ще носи развръзки в личен и професионален план на родените в последните 10 дни Телци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби.

⭐Между 5 и 23 февруари ще носи вихрушка от информация на всички Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи.

⭐Последната седмица на месеца с радост ще раздава подаръци от торбата си на родените в първите 10 дни Телци, Раци, Скорпиони, Козирози и Риби, разкрива Матева.

⭐В плановете на Венера за любов и разкош е включена разходка в съзвездие Козирог и Водолей.

⭐До 17 февруари, кралицата на зодиака ще бъде щедра за всички Телци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. След 17 февруари на щастие, обич и подкрепа могат да се радват родените в първа и втора декада Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. Всички изброени зодии могат да реализират бизнес планове и да очакват любов, прогнозира още астрологът.

⭐До 13 февруари момчето на зодиака – Марс, ще носи енергия, мотивация и смелост на родените в последните 10 дни Телци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. След 13 февруари на гориво и сили могат да се радват родените в първа и втора декада Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи.

⭐До 19 февруари Слънцето ще дава ласки, топлина и сигурно рамо на родените във втора и трета декада Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи.

⭐След 19 февруари на неговата подкрепа могат да разчитат родените в първите 10 дни Телци, Раци, Скорпиони, Козирози и Риби.

⭐За Лъвовете, предстои динамичен и сложен месец, разказва Венета Матева. Тя съветва хората с тази зодия да отложат новите начинания за следващия месец. Препоръчва и повече почивни дни, срещи с любими хора и занимания.

Необичайно щедър и с повече дни от обикновено – такъв се очертава февруари. Подготвил ни е по-светли дни и по-кратки нощи, искрено Слънчице и аромат на пролет. Този февруари е различен. Той е добавил към времето си още 24 часа, пълни с обич, вяра и надежда. Нека изберем да бъдем по-добри, уверени в себе си, щедри на усмивки и вярващи в чудеса, обобщава Матева.

Photo credit: Личен архив 

Венета Матева е завършила обучение в школата към Съюза на астролозите – Иван Станчев в класа на Кирил Горанов. Успоредно с това се е квалифицирала и за „медиатор“ към „Професионалната асоциация на медиаторите в България“, нумерология, Таро, традиционната система „РЕЙКИ“ на д-р Микао Усуи и базово ниво „СинергоЕтика“ с присвоена степен „Синергет“ при гранд Мастер учител Ирина Чанкова. От 2017 година работи като астролог, като съчетава с нумерология и Таро. От 2019 година провежда курсове за начинаещи и напреднали астролози. Има две издадени книги - „Сигурна промяна 2020“ и „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“.  

Коментирай »
Още по темата
Марс влиза във Водолей и променя енергията на Земята Марс влиза във Водолей и променя енергията на Земята
Посрещаме китайската Нова година на Зеления дървен дракон с новолуние във Водолей Посрещаме китайската Нова година на Зеления дървен дракон с новолуние във Водолей
Новолуние във Водолей сбъдва мечтите: Как да отправим желанията си към Вселената Новолуние във Водолей сбъдва мечтите: Как да отправим желанията си към Вселената
Съветите на астролога Венета Матева: Луната и Слънцето имат какво да ти кажат   Съветите на астролога Венета Матева: Луната и Слънцето имат какво да ти кажат  
Препоръчваме още
Красотата на танца Красотата на танца
Невидимата опасност: Вредните ефекти на шума върху здравето Невидимата опасност: Вредните ефекти на шума върху здравето
Червеното вино помага за отслабване Червеното вино помага за отслабване
Любов по време на криза: Как да преодолеем разстоянията, които ни разделят Любов по време на криза: Как да преодолеем разстоянията, които ни разделят
Шимпанзетата могат да разгледат два сценария и да се подготвят за тях, за да постигнат дадена цел Шимпанзетата могат да разгледат два сценария и да се подготвят за тях, за да постигнат дадена цел
Защо кучетата гледат тъжно? Защо кучетата гледат тъжно?
Типовете играчи сред мъжете Типовете играчи сред мъжете
Свят без интернет и електронни комуникации в антиутопията „Мъжът с жълтото палто“ (предложение за четене) Свят без интернет и електронни комуникации в антиутопията „Мъжът с жълтото палто“ (предложение за четене)
„Издихание“ от автора на „Историята на твоя живот и други разкази“ Тед Чанг (предложение за четене) „Издихание“ от автора на „Историята на твоя живот и други разкази“ Тед Чанг (предложение за четене)
Предложение за четене: „Невероятните приключения на барон Мюнхаузен“ от Рудолф Ерих Распе Предложение за четене: „Невероятните приключения на барон Мюнхаузен“ от Рудолф Ерих Распе
Съветите на Изи: Мит или истина? Най-честите заблуди за косата Съветите на Изи: Мит или истина? Най-честите заблуди за косата
Чистенето на сняг може да бъде опасно за сърцето: Какви мерки да спазваме Чистенето на сняг може да бъде опасно за сърцето: Какви мерки да спазваме
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби