Посрещаме китайската Нова година на Зеления дървен дракон с новолуние във Водолей

Всеки от нас ще трябва да разреши някакъв личен проблем, задача и да избере новата си посока, да определи собствения си „курс“ напред

Photo via Canva.com/AI Generated Image 

На 10 февруари ни очаква новолуние точно в 0:59 часа на 20 градуса в знак Водолей. Тогава и посрещаме китайската Нова година на Зеления дървен дракон.

Време е за сбъдване на мечти! Слънцето и Луната отново застават заедно и ни подкрепят в едно ново начало, нови възможности. Това е момент, в който да бъдем активни и да действаме, съветва астрологът Ники Момчева. Енергията на знак Водолей може да донесе непредвидени промени, но и желание за огромна крачка напред и развитие. Всеки от нас ще трябва да разреши някакъв личен проблем, задача и да избере новата си посока, да определи собствения си „курс“ напред.

Знак Водолей гледа към бъдещето, той е свободолюбив, прогресивен и винаги търси нови подходи, нови преживявания, изключително иновативен и креативен. Така че това новолуние поставя темата за едно фундаментално ново начало и успехът тук зависи и от готовността ни да оставим остарелите вярвания, ограничаващите начини на мислене и да разрушим всичко, което вече не работи в наша полза.

Новолунието е в нехармоничен аспект с Уран (управител на знак Водолей), който говори за бързо развитие и нужда от решения и движение, допълва Ники Момчева. Ще се наложи да положим усилия и да се адаптираме към новото, тъй като старото вече не е устойчиво и може да възникне проблем, който да ни накара да бъдем активни. Енергията на Водолей и Уран символизира разрухата и това да пуснем старото, за да направим място на новото. И дори промяната да е малко неудобна понякога, тя остава единственият начин за растеж.

Тази енергия символизира новото, бъдещето, развитието, мечтите, насърчава ни да намерим съмишленици, приятели и да бъдем заобиколени само от хора с общи идеали, насърчава ни да създаваме общности и да творим по-добро бъдеще. Време е да захвърлим всички стари вярвания и ограничения и да действаме, за постигнем мечтите си.

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com.

Коментирай »
Още по темата
Слънце в Риби – време е да се свържем със себе си
Венера навлиза във Водолей – започва интересен период за любовта и връзките
Вдъхновение, свобода, революция и страст… Марс във Водолей ни повежда на неочаквано приключение
Какво ще донесе годината на Зеления дървен дракон според зодията в китайския хороскоп  
Новолуние във Водолей сбъдва мечтите: Как да отправим желанията си към Вселената
Хороскоп за февруари – време за амбициозни цели, любов и ново начало
Със звездите през февруари: Астрологичната прогноза на Венета Матева
Препоръчваме още
„Чудните приказки на баба“ ще стоплят сърцата на малки и големи (предложение за четене)
Вредно ли е да се къпем всеки ден и защо?
Не само кръвната захар: Йодът също оказва влияние върху развитието и размерите на плода
Как да не изгорим на плажа: Безценни съвети от дерматолог
Ноември - най-депресиращият месец от годината?
Мирженка Чехова разкрива горчивата и шокираща истина за балета в „Балерини“
„Възход“ – българското ърбън фентъзи, дебют на обещаващ млад автор (предложение за четене)
Защо минаването през врата ни кара да забравяме?
Историята на най-успешния град държава в света: „Сингапур и изграждането на съвременна Азия“ от Джийван Васагар
„Енциклопедия на музикалните инструменти“ отвежда децата на симфонично пътешествие
Останало ли е място на Земята, което не носи човешки отпечатък?
Предложение за четене: „Машини като мен“ - предизвикателна творба, която задава абсурдни въпроси
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби