Седем доказателства, че той е лудо влюбен в теб

Влюбеният мъж не чака да му се обадиш първа и е склонен да пренебрегва собствените си потребности, в името на любимата жена

Седем доказателства, че той е лудо влюбен в теб

снимка: Форум Филм България 

Всяка от нас се е чудела доколко мъжът до нея наистина я обича. Ето няколко сигурни признака, които доказват, че вашата любов е като от филмите, поне за него. 

Вгледай се в тези детайли и виж доколко са в сила за мъжа до теб. Ако е така, по всяка вероятност той наистина е влюбен в теб.

1. Търси те. Не чака ти да му се обадиш или да му пишеш, а той да отговори когато прецени. Един от най-сигурните признаци, че мъж си пада по теб е именно този – търси комуникация с теб.

2. Загрижен е, ама истински. Повечето мъже започват да се държат покровителствено към жената, която е в сърцето им. Лесно е да забележиш признаците – обсипва те с внимание, носи ти закуска в леглото, гледа винаги да имаш всичко, от което се нуждаеш.

3. Не спира да те иска. Един влюбен мъж няма да откаже секс или интимни ласки почти по никакъв претекст. Когато започне да губи интерес в тази сфера, вероятно и чувствата му са охладнели. 

4. Щастлив е когато е с теб. Влюбеният мъж неизбежно ще сияе докато е в твоята компания. Наблюдавали ли сте как изглеждат от страни влюбените двойки – когато тя влезе в стаята, той рязко става по-усмихнат, духовит, разговорлив и нищо не може да го накара да свали очи от нея.

5. Запознава те с приятели, близки и роднини – влюбеният мъж ще настоява да те запознае с всички хора, на които държи. Обяснението е просто – представителите на силния пол обичат да се показват навсякъде с жената, в която са влюбени, гордеят се, че са с нея и искат да се похвалят на целия свят.

6. Говори на останалите за теб. Когато се запознаеш с близките му, всички казват, че са чували за теб. Това е така, защото влюбеният мъж ще ползва всеки повод, за да говори за жената на сърцето му. Така по всяка вероятност неговите близки и роднини вече знаят любимата ти храна, какви животни харесваш, какво не обичаш, коя зодия си и море или планина предпочиташ. 

7. Изневерява на себе си заради теб. Влюбеният мъж е склонен да пренебрегва собствените си потребности, в името на любимата му. Няколко примера – той не понася дадена храна, но всеки път, когато му гостуваш я приготвя, защото знае, че ти я обичаш; мрази да гледа романтични комедии, но в киното сам избира точно такъв филм, за да си доволна; не обича да вечеря в ресторанти, но откакто е с теб вече има любими заведения и сам прави резервации в тях всяка седмица.

Разбира се, че има още стотици, даже хиляди доказателства, че един мъж е влюбен в една жена. Защото всеки обича по различен начин, но това не означава, че не обича с цялото си сърце.

7 коментара »
Още по темата
Не прави това на Свети Валентин – 8 забрани за Деня на влюбените Не прави това на Свети Валентин – 8 забрани за Деня на влюбените
Препоръчваме още
Червените боровинки неутрализират мазната храна Червените боровинки неутрализират мазната храна
Рицарите изчезнаха Рицарите изчезнаха
Без срам и вина: Как да разпознаем и преборим следродилната депресия Без срам и вина: Как да разпознаем и преборим следродилната депресия
Страдаме по изгубените джентълмени Страдаме по изгубените джентълмени
Юрист създава образец на българската жанрова литература с „Ех, магесническа му работа“ (предложение за четене) Юрист създава образец на българската жанрова литература с „Ех, магесническа му работа“ (предложение за четене)
Хернията – вечният враг на силовите спортове: Как да я разпознаем, кой е застрашен и има ли лечение Хернията – вечният враг на силовите спортове: Как да я разпознаем, кой е застрашен и има ли лечение
Защо мъжете в униформи са толкова секси Защо мъжете в униформи са толкова секси
Исабел Торес Молинер владее магията да прави трудното лесно: „100 занимателни логически игри“ (предложение за четене) Исабел Торес Молинер владее магията да прави трудното лесно: „100 занимателни логически игри“ (предложение за четене)
Защо храната в самолета има различен вкус? Защо храната в самолета има различен вкус?
Най-красивите градове за посещение през есента в света Най-красивите градове за посещение през есента в света
„Мръсни и яростни“: Най-смешните заглавия на филми за хора без топла вода „Мръсни и яростни“: Най-смешните заглавия на филми за хора без топла вода
Топ 10 на най-щастливите песни (ВИДЕО) Топ 10 на най-щастливите песни (ВИДЕО)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби