Слънцето влиза в Близнаци за месец: Какво да очаква всяка зодия

Астрологът Венета Матева публикува прогноза за това какво ще ни донесе периодът

20 май 2024
Слънцето влиза в Близнаци за месец: Какво да очаква всяка зодия

Създадено с Playground AI  
 

На 20 май Слънцето навлиза в знак Близнаци и ще остане в неговото царство до 21-ви юни. Това съобщава астрологът Венета Матева. В публикация в jupiter-astrology.com тя разкрива какво можем да очакваме през периода.

През този един месец ще има движение, разгръщане, информация и повече лекота в отношенията. Ще ни бъде по-лесно да споделяме, разбираме и търсим. Ще усещаме другите някак по-близки и познати. Новините ще ни догонват, а информацията съвсем естествено ще запълва въпросите с отговори. За наша радост или не, ще преминем през период, в който всичко ще си идва на мястото, казва Матева: „Онова местенце във времето и пространството, в което Създателят създава най-доброто за нас. Съвършено и мъдро Вселената ще ни поднася онова, от което имаме нужда или ще ни отдалечава от онова което ни е излишно. Доверете се на това време, наблюдавайте и приемайте. Нищо повече! Тук няма място за контрол, очакване и планове. Приемайте всеки нов ден с радост и надежда. Той е миг разкош, носещ в себе си безброй възможности, преживявания, опит и уроци. Бъдете благодарни на всичко, което имате и ценете себе си и другите“, съветва астрологът.

Периодът е подходящ да потърсим стари познати, които не сме чували отдавна. Сега всяка среща носи в себе си ресурс в личен и професионален план. Затова специалистът препоръчва да бъдем откровени пред себе си и да споделяме мечтите си на глас. Можем и да напишем онова което ни тежи или вълнува – просто така, без очакване но с вяра. „Реагирайте на онова, което ви усмихва и пожелайте „хубав ден“ на скъпите си хора“, съветва още Матева.

Между 20 и 25 май Слънцето има вълнуващ разговор с планетата Плутон. Това ще ни донесе желание за промяна и развитие в личен и професионален план. Използвайте тази седмица за търсене на нови възможности, анализ на настоящите ситуации и ревизиране на отношения, в които отдавна липсва доверие и обич, казва специалистът.

Между 3 и 10 юни Сатурн ще влезе в открит конфликт със Слънцето. В тези дни очаквайте разминаване между планове и реални резултати. Спорът между планетите ще изиска от нас търпение, последователни действия, искреност, честност и отговорно отношение към поетите ангажименти.

Матева разкрива и някои от характеристиките на хората със знак Близнаци:

🌞Хората, родени под знака на Близнаци, са любопитни и търсещи, с бърз ум и непокорен дух. Те се свързват с другите бързо и не им е необходимо време за дълга адаптация. От тях стават отлични търговци, писатели и журналисти.

🌜Хората с Луна в Близнаци са надарени с прекрасни качества за комуникация, преподаване и анализиране. Тяхното оръжие е словото и дори застрашени, те знаят какво да кажат и да бъдат разбрани.

❗Слабост на знак Близнаци е липсата на постоянство и концентрация. Тези качества ще са по-малко проявени при наличие на силна земна енергия в картата.

⚽Подходящи спортове за тях са тенис, каране на колело, футбол и всички спортове, свързани с подаване на топка.  

Какво да очакват отделните зодии през периода:  

👉Всички Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Водолеи ще се радват на щастие, лекота и успехи. На тях Слънцето ще носи добри резултати и нови възможности. Хората с асцендент Близнаци и Стрелец могат да очакват повече енергия, желание за развитие и раздвижване на делата. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план, казва още астрологът.

👉Тя съветва знаците Дева, Стрелец и Риби да бъдат отдадени на почивка, да се занимават с рутинни занимания и да проявят търпение към делата си.

👉Телците заслужено ще получават похвали и нови възможности в професионален план.

👉Раците могат активно да преследват целите си. Те ще се радват на спокойствие и попътен вятър във всяко начинание.

👉Скорпионите могат да използват времето за ревизия на делата, започване на курсове, грижа за себе си и близки пътувания. Времето не е подходящо за изясняване на отношения и активни действия.

👉Козирозите ще жънат успехи и ще печелят доверието на околните. Матева ги съветва да използват ресурса, който имат, и да гонят поставените си задачи.

Коментирай »
Още по темата
Слънцето сменя своя знак: Време е за приключения, срещи и нови възможности Слънцето сменя своя знак: Време е за приключения, срещи и нови възможности
Препоръчваме още
Откриха връзка между редовното хранене с пържени храни с депресията Откриха връзка между редовното хранене с пържени храни с депресията
Простичко и бързо! Рецепта за паста с яйца и шунка Простичко и бързо! Рецепта за паста с яйца и шунка
Плодовете, чаят и кафето предпазват от болести Плодовете, чаят и кафето предпазват от болести
Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Треньорът на Камерън Диас, Парис Хилтън и Луси Лиу Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Треньорът на Камерън Диас, Парис Хилтън и Луси Лиу
Здрав 8-часов сън за пълноценен секс Здрав 8-часов сън за пълноценен секс
ТЕСТ: Снежно, дъждовно или мъгливо: Какво е времето в теб днес? ТЕСТ: Снежно, дъждовно или мъгливо: Какво е времето в теб днес?
Кървене след секс - опасно ли е и какви може да са причините? Кървене след секс - опасно ли е и какви може да са причините?
Трикове за красота от Холивуд: Дженифър Лав Хюит Трикове за красота от Холивуд: Дженифър Лав Хюит
Качество или количество: Ето кое е по-важно за добрия сън Качество или количество: Ето кое е по-важно за добрия сън
Стоте най-велики маниакални смехове от филми Стоте най-велики маниакални смехове от филми
Погледнете пръстите на краката си: Може да издават висок холестерол Погледнете пръстите на краката си: Може да издават висок холестерол
„De Profundis: Глас от бездната“ – изповедта на Оскар Уайлд за любовната му трагедия „De Profundis: Глас от бездната“ – изповедта на Оскар Уайлд за любовната му трагедия
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби