Кейт Мидълтън се омъжи за принц Уилям на 29 април 2011 година.

Кейт Мидълтън се омъжи за принц Уилям на 29 април 2011 година. снимка: Whitney

Историята на Кейт Мидълтън е истинска съвременна приказка – родена като обикновено момиче, тя става съпруга на втория в реда за наследяване на британската корона принц Уилям, пише БГНЕС.

Но дали това е плод на чиста случайност?

Напоследък се появиха упорити слухове, че Кейт е избрала университета си именно заради британския принц.

В своята книга "Кейт – бъдещата кралица" Кейти Никол пише, че първоначално херцогинята на Кеймбридж не възнамерявала да учи в същия университет като Уилям. През 2000 година тя била приета в университета в Единбург. Но в крайна сметка решила да си почине една година и след това да опита късмета си да стане част от университета Сейнт Андрюс, където принц Уилям продължава образованието си. Именно там е и срещата на бъдещата кралска двойка.

Изборът едва ли е случаен, имайки предвид, че броят на желаещите да се запишат в този университет нараснал главоломно след съобщението на принца, а приемният изпит бил труден. Дали Кейт е предприела всички тези рискове, водена от желанието си да се срещне с принц Уилям? Кейти Никол мисли така, тъй като красивата брюнетка използвала общите си приятели с принца, за да се сближи с него.

Майката на Кейт Керъл изиграла решаваща роля за любовната история на дъщеря й с Уилям, пише още авторката.

Коментирай >