Свободата е за смелите: „Моторджии“ ни канят в света на забраненото (кино предложение)

Филмът проследява историята на измислената банда „Вандалите“ през погледа на основателите ѝ и успява да улови по несравним начин това бунтарско време в Америка

3 юни 2024
Свободата е за смелите: „Моторджии“ ни канят в света на забраненото (кино предложение)

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Палете двигателите и се дръжте здраво, защото от 21 юни “Моторджии” влизат с бясна скорост в кината! Криминалната драма задълбочено разкрива психологията на аутсайдерските групи, като същевременно ни представя един по-нестандартен любовен триъгълник, а блестящият актьорски екип, който включва звезди като Том Харди, Остин Бътлър и Джоди Комър, е гаранция за несравнимо кинопреживяване.

Вдъхновен от забележителната книга на фотожурналиста Дани Лайън от 1968 г., “Моторджии” е интимен и безкомпромисен поглед към възхода и падението на известните американски мотоциклетни клубове, които живеят над закона.

Филмът проследява историята на измислената банда „Вандалите“ през погледа на основателите ѝ и успява да улови по несравним начин това бунтарско време в Америка. Запознаваме се със своенравната Кати (Джоди Комър), която случайно среща Бени (Остин Бътлър), най-новия член на мотоклуба от Средния запад, и между двамата пламва силна искра. Начело на „Вандалите“ е загадъчният Джони (Том Харди).

Подобно на страната, в която живее, клубът му също еволюира, превръщайки се от място за сбирки на местните аутсайдери в опасен подземен свят на насилие, което принуждава Бени да избира между Кати и лоялността си към моторджиите.

Автентичният, откровен и изпълнен с екшън трейлър ни сблъсква със суровата действителност на култувите “Моторджии”, които живеят във въображението ни повече от половин век, както и с вълнуващия свят, чието начало поставят.

Сценарист и режисьор на филма е Джеф Никълс. Продуценти на филма са Сара Грийн, Брайън Кавано-Джоунс и Арнън Милчън. Изпълнителни продуценти са Ярив Милчън, Майкъл Шейфър, Сам Хенсън, Дейвид Кърн и Фред Бергър. Във филма участват Джоди Комър , Остин Бътлър , Том Харди, Майкъл Шанън , Майк Файст, Бойд Холбрук, Деймън Хериман, Бо Кнап, Емъри Коен, Карл Глусман, Тоби Уолъс, Норман Рийдъс, Хепи Андерсън и Пол Спаркс.

Даваме пълна газ с „Моторджии“ от 21 юни.

Коментирай »
Препоръчваме още
Десет "знаете ли, че" в секса Десет "знаете ли, че" в секса
Тест на личността: Формата на стъпалото издава какъв човек си Тест на личността: Формата на стъпалото издава какъв човек си
Кюфтета от тиквички – вкусни и лесни за приготвяне Кюфтета от тиквички – вкусни и лесни за приготвяне
„Тортила Флет“ - още едно свидетелство, че Джон Стайнбек е пламенен хроникьор на залозите и илюзиите на своето време „Тортила Флет“ - още едно свидетелство, че Джон Стайнбек е пламенен хроникьор на залозите и илюзиите на своето време
„Коя е билката?“ - лечебните свойства на 17 растения, които можем да открием в България (предложение за четене) „Коя е билката?“ - лечебните свойства на 17 растения, които можем да открием в България (предложение за четене)
Ремонтираме дома си сами или с помощта на приятели Ремонтираме дома си сами или с помощта на приятели
Упражненията предотвратяват депресията в късна възраст Упражненията предотвратяват депресията в късна възраст
Кървене след секс - опасно ли е и какви може да са причините? Кървене след секс - опасно ли е и какви може да са причините?
Всичко или нищо: 10 ситуации, в които си струва да сме смели Всичко или нищо: 10 ситуации, в които си струва да сме смели
 Мирженка Чехова разкрива горчивата и шокираща истина за балета в „Балерини“ Мирженка Чехова разкрива горчивата и шокираща истина за балета в „Балерини“
„Между полетата на страницата“ от Елена Феранте (предложение за четене) „Между полетата на страницата“ от Елена Феранте (предложение за четене)
Смути от ананас - шест супер ползи за здравето и как да си го направим Смути от ананас - шест супер ползи за здравето и как да си го направим
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби