Крис Еванс, който играе ролята на Капитан Америка, покани Кийтън Джоунс на премиерата на новия "Отмъстителите" в Ел Ей, снимки: Форум филм България

Американски ученик, който през сълзи разказва как е тормозен в училище, трогна цял свят с видео признанието си. Момчето си спечели подкрепата на музиканти, спортисти и холивудски звезди.

Питам просто от любопитство – защо ни тормозят?  Какъв е смисълът? Защо намират удоволствие в това да се държат лошо с невинни хора“, пита във видеото Кийтън Джоунс.

Подиграват се на носа ми. Наричат ме грозен. Казват, че нямам приятели. Поливат ме с мляко, замерват ме с хляб“, разказва Кийтън.

„Нищо от това не е хубаво. Това, че си различен, не означава, че трябва да те критикуват. Различните не са виновни, че са различни. Ако някой се забавлява на ваш гръб, бъдете силни. Един ден сигурно и аз ще бъда по-добър“, допълва момчето през сълзи.

Видеото е пуснато в социалните мрежи от майката на Кийтън Джоунс, която казва, че детето я е помолило да го направи. Това се случило след като за пореден път ѝ се наложило да прибере сина си от училище заради тормоз.

Видеото, което е гледано над 20 милиона пъти, трогна редица звезди. Сред първите, реагирали на случката, е самият Капитан Америка - Крис Еванс

„Не им позволявай да ти повлияят. Обещавам ти, че нещата ще се подобрят. И докато тези ужасни хлапета се чудят какви хора искат да бъдат, какво ще кажеш ти и майка ти да дойдете на премиерата на новия „Отмъстителите“ в Ел Ей догодина?“, написа актьорът в Twitter

 

Коментирай >