Астрологична прогноза: Как транзитът на Венера в Близнаци ще се отрази на зодиите

Планетата на любовта ни носи нови запознанства, желание за общуване, случайни срещи и леко развитие на личните отношения

24 май 2024
Астрологична прогноза: Как транзитът на Венера в Близнаци ще се отрази на зодиите

Създадено с Leonardo AI 
 

Планетата на любовта и бизнеса – Венера навлиза в знак Близнаци и остава в неговия забавен дом до 17 юни. Астрологът Венета Матева разкрива какво ще ни донесе това приповдигнато звездно гостуване. В сайта jupiter-astrology.com тя посочва и какво може да очаква всяка зодия през периода.

Въздушните знаци Водолей, Близнаци и Везни ще бъдат най-привилегировани от гостуването на Венера в Близнаци. Те могат да очакват повече информация и развитие на делата.

Всички Овни и Лъвове ще се радват на радост и успехи, които идват през този транзит на Венера. Те могат смело да продължат по пътя си с подкрепата на късмета.

Телците ще се радват на нови срещи и запознанства.

На Раците се дава време да проведат важните си срещи и разговори и да се подготвят за положителни отговори в личен и професионален план.

На Козирозите и Скорпионите това пътуване на Венера няма да донесе сътресения. Те трябва да бъдат спокойни, избирайки любими занимания и приятна компания.

Стрелците, Рибите и Девите трябва да бъдат внимателни и търпеливи. За тях периодът не е подходящ за важни срещи и разговори. Възможно е да се чувстват неразбрани и неудовлетворени от резултатите.

Матева разказва подробно и за влиянието, което този транзит оказва на по-глобално ниво. Венера изразява женската енергия, красотата, хармонията и парите, като нежно ги вплита между нас и създава, любов, разбирателство, подкрепа, всеотдайност, преданост, бизнес отношения и значимост. Тя е искрена усмивка, спонтанна прегръдка, неочаквано обаждане, грация, цъфнало цвете, погалване, надежда и обич. 

В материален план Венера управлява парите, вещите, стандарта на живот, дипломацията и бизнес отношенията. Положението ѝ в знак Близнаци е белязано с любопитство, търсене на информация, общуване и откриване на нови пътища за развитие. Ако Венера представлява бизнеса, то знак Близнаци описва всички начини на свързване и общуване между хората. Използвайте това време, за да осъществите необходимите срещи и разговори с партньори и колеги, съветва специалистът. И допълва: Бъдете открити и споделяйте идеите си. Потърсете стари познати, с които можете да направите нещо заедно. Търсете информация, четете, слушайте, доверявайте се и споделяйте проблеми. Времето ще предлага възможности на тези, които ги търсят.  

В емоционален план Венера ще се забавлява истински в знак Близнаци. Очаквайте нови запознанства, желание за общуване, случайни срещи и леко развитие на личните отношения. Ще ни бъде приятно да общуваме на всякакви теми и ще се радваме на споделеното време заедно. Палавото настроение на Венера и влечението ѝ към флирта ще донесе повече кислород на връзките ни и отношенията в бизнес и личен план. Използвайте тази енергия, за да постигате повече като на шега това, което сте смятали за немислимо и недостъпно. Сега повечето врати ще бъдат отворени и повече сърца ще очакват вашето „Добро утро“ и „Лека нощ“. Подайте си ръка и изберете свързването, макар и онлайн, пред това да бъдете сами. И не забравяйте, че всички ние сме свързани, а любовта и добрината са заразни, заключва Венета Матева.

Коментирай »
Още по темата
Хороскоп за юни за всяка зодия Хороскоп за юни за всяка зодия
Препоръчваме още
Туршия и синьо сирене за засилване на имунитета Туршия и синьо сирене за засилване на имунитета
Ориз + ябълки = перфектна комбинация за няколко килограма по-малко Ориз + ябълки = перфектна комбинация за няколко килограма по-малко
„Майкен минонамирачката“ и комичните премеждия в шведската провинция (предложение за четене) „Майкен минонамирачката“ и комичните премеждия в шведската провинция (предложение за четене)
Най-добрите песни на 2019 година Най-добрите песни на 2019 година
Намаляването на силата на захвата може да е признак за деменция Намаляването на силата на захвата може да е признак за деменция
Отслабване след 30: Какво трябва да знаем Отслабване след 30: Какво трябва да знаем
Мъжете са по-склонни на бързи срещи Мъжете са по-склонни на бързи срещи
10 препоръки за правилна грижа за здравето на зъбите 10 препоръки за правилна грижа за здравето на зъбите
Най-честите женски заблуди за мъжете Най-честите женски заблуди за мъжете
Какво да хапваме в различните часове на деня Какво да хапваме в различните часове на деня
Синдромът на разбитото сърце е реален: Какви рискове носи за дамите и как да преодоляваме стреса Синдромът на разбитото сърце е реален: Какви рискове носи за дамите и как да преодоляваме стреса
Махмурлукът става по-слаб с възрастта Махмурлукът става по-слаб с възрастта
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби