Шесткратният носител на Грами Джъстин Тимбърлейк, снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Шесткратният носител на Грами Джъстин Тимбърлейк ще пее на 55-тата церемония по раздаването на наградите, която ще се състои на 10 февруари в Стейпълс Център, Лос Анжелис. Церемонията ще бъде предавана директно от телевизия CBS в HD формат и 5.1 съраунд звук, както и онлайн достъп на GRAMMY.com и CBS.com.

На церемонията Джъстин Тимбърлейк ще представи за първи път на живо новата си песен Suit & Tie. Това ще бъде и първата поява на певеца на наградите Грами от четири години насам. Suit & Tie е пилотен сингъл от предстоящия му нов албум, който ще се казва The 20/20 Experience и ще излезе на 19 март. Албумът ще бъде издаден у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в деня на световната премиера.

Официално анонсираните до момента артисти, които ще излязат на сцената на наградите, са The Black Keys, FUN, Lumineers, Mumford & Sons, Риана, Тейлър Суифт, Кери Ъндърууд, Джак Уайт, Елтън Джон и Ed Sheeran. Двукратният носител на Грами LL COOL J се завръща като водещ в най-важната вечер за музикалната индустрия.

Вижте lyric видеото към пилотния сингъл от албума Suit & Tie с участието на Jay-Z:

Коментирай >