снимка:sxc.hu

Канадец пусна интернет сайт, посетителите на който се призовават да изберат име на момиченцето му, което трябва да се роди в началото на април, съобщава БГНЕС.

"Здравейте, аз се казвам Стивън и въпреки скептицизма на жена ми реших да оставя интернет да избере име на момичето ми", пише Стивън Маклафлин в сайта си.

Стивън е програмист, който живее в Британска Колумбия. Въпреки странния си подход към името на бъдещата си дъщеря той все пак проявява доза здрав разум и отбелязва, че тя не бива да получава име като WackyTaco692 например.

Бъдещият татко казва също, че каквито и предложения да се явят от страна на интернет потребителите, все пак окончателният избор ще бъде направен от него и жена му, за да не орисат детето си с прекалено чудновато име.

За момента начело при гласуването излизат имената Амелия Ол-Спарк /Amelia All-Spark/, следвано от непроизносимото Cthulhu и Лакиша /Laquisha/. От пускането на сайта преди три дни вече има регистрирани 1500 предложения, но някои от тях потвърждават опасенията на родителите за несериозно отношение - "1" или "!(()&&!***".

В гласуването досега са участвали 58 000 души. Окончателният резултат трябва да е известен около 2 април за раждането на бебето.

Коментирай >