снимка: morguefile.com

Платформата за онлайн покупки и продажби eBay предлага широка гама от услуги и продукти. БГНЕС събра най-чудните неща, пуснати в продажба.

В eBay се предлага град в американския щат Тексас. Град Албърт е интересен с германското си наследство и спокойствие. Желаещите могат да си го купят и като бонус да получат поста кмет.

Друга интересна обява е бельото на Майкъл Джексън. Боксерките на музиканта бяха продадени за един милион долара.

В eBay можете да откриете дори смисъла на живота. Продавач твърди, че е открил причината за нашето съществуване и я продава в интернет. Офертата е за 3,26 долара.

Сред обявите се среща и тази на дете. Двойка решила да се пошегува като предложила детето си на търг. Тяхното решение, което мнозина не приеха за забавно, им коства временна загуба на попечителство, докато тече разследването за търговия с деца срещу "остроумните" родители.

В сайта се появи и прозорецът, до който беше застрелян Джон Кенеди. Той беше продаден за три милиона долара.

За благотворителност през сайта беше продадена и използвана кърпа на актрисата Скарлет Йохансон, която събра 5300 долара.

Дух в буркан, на който се натъкнал търговец, докато търсел метал, е друга странна обява, появила се в мрежата.

Мъж успял да продаде и сандвича си, на който твърди, че се появила Света Богородица, за 28 000 долара.

Може би една от най-странните продажби е животът на Иън Ашер. Той продаде живота си за около 300 000 долара. Офертата включваше къщата, колата, работата и запознанство с приятелите му в Пърт, Австралия.

Коментирай >