Лондон е под биологична заплаха в шпионския трилър „Пробив“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Смела жена предотвратява биологична атака в Лондон в шпионския трилър „Пробив“

1 юни 2017

В една напрегната надпревара с времето и играта на котка и мишка между ЦРУ и МИ6, Алис има тежката задача да предотврати смъртоносна биологична атака срещу жителите на Лондон и да разкрие кой стои зад опита за нейното отстраняване. Всичко това в новия „Пробив“.

Алис Расин (Нуми Рапас) е сред най-добрите агенти на ЦРУ, но не успява да изкопчи информация от затворник навреме, за да спаси живота на десетки невинни хора, които загиват в терористичен атентат в Париж. Така обещаващата ѝ кариера е сериозно компрометирана.

Неочаквано тя е извикана в Лондон, след като ЦРУ залавя заподозрян, за когото се смята, че има информация от първа ръка за нов смъртоносен атентат.

Алис успешно отключва заподозрения, но преди да успее да предаде информацията на своите началници, получава обаждане, което буди подозренията ѝ.

Разбирайки, че е измамена и разследването на ЦРУ е дискредитирано, Алис успява да се измъкне на косъм и се обръща към единствените хора, на които може да се довери.

„Пробив“ идва в кината у нас на 28 юли. Нуми Рапас (Пришълецът: Завет, Прометей, Шерлок Холмс: Игра на сенки) ще поведе впечатляващ актьорски състав в лицето на Орландо Блум, Джон Малкович, Тони Колет и Майкъл Дъглас в шпионския трилър Пробив на ветерана Майкъл Аптид (Само един свят не стига, Хрониките на Нарния: Плаването на Разсъмване, Енигма).

Коментирай »
Още по темата
„Моята прекрасна съпруга“ – психологически трилър и обикновена любовна история (предложение за четене) „Моята прекрасна съпруга“ – психологически трилър и обикновена любовна история (предложение за четене)
Предложение за четене: „Липсващото досие“ - трилър от изрелския писател Дрор Мишани Предложение за четене: „Липсващото досие“ - трилър от изрелския писател Дрор Мишани
Препоръчваме още
Типовете играчи сред мъжете Типовете играчи сред мъжете
Румънец създаде Център за писма, за да възроди забравената романтика на пощенските картички Румънец създаде Център за писма, за да възроди забравената романтика на пощенските картички
ТЕСТ: Гений ли си? ТЕСТ: Гений ли си?
„Библиотекарката на изгорените книги“ разкрива истинската история на книгите през Втората световна война (предложение за четене) „Библиотекарката на изгорените книги“ разкрива истинската история на книгите през Втората световна война (предложение за четене)
Задълбочен размисъл върху човешката участ и деяния: „Мьорсо, контраразследване“ от Камел Дауд (предложение за четене) Задълбочен размисъл върху човешката участ и деяния: „Мьорсо, контраразследване“ от Камел Дауд (предложение за четене)
Най-вълнуващите скрити съкровища на Анкара – Една разходка из столицата на Турция Най-вълнуващите скрити съкровища на Анкара – Една разходка из столицата на Турция
Всички говорят за 21-годишната двойничка на Анджелина Джоли (СНИМКИ/ВИДЕО) Всички говорят за 21-годишната двойничка на Анджелина Джоли (СНИМКИ/ВИДЕО)
6 знака, че ти си жената, с която той иска да остарее 6 знака, че ти си жената, с която той иска да остарее
Най-добрият ми приятел е гаджето ми Най-добрият ми приятел е гаджето ми
9 въпроса, които жените си задаваме преди секс 9 въпроса, които жените си задаваме преди секс
4 бързи и лесни рецепти с варени яйца 4 бързи и лесни рецепти с варени яйца
Пилешка полиция Пилешка полиция
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби