снимка: pexels.com 

Искаме нещо вкусно, искаме го веднага и порцията да е щедра... Възможностите за поръчване на храна са толкова много, че решението с какво да се поглезим е изключително трудно.

Ако не можеш да решиш какво ти се хапва, послушай хороскопа. От foodpanda предлагат любимите храни за поръчка, спрямо зодиакалния знак:

Огнени зодии - Овен, Лъв, Стрелец

Огнените зодии избират и поръчват храна изключително бързо, в рамките на не повече от 10 минути. Обикновено знаят още от предния ден какво ще бъде менюто им за следващия. А понеже са огнени, грилът, такос и бургерите са сред любимите им поръчки.

via GIPHY

Земни зодии - Козирог, Телец, Дева

Земните зодии определено поръчват бавно храна, разглеждат цялото меню и често се спират на вкусна паста с богат сос. Също така специално място в сърцето на земните зодии заема френската кухня. Каквото и да поръчат, то винаги трябва да се съчетава добре с вино.

Въздушни зодии - Везни, Водолей, Близнаци

Въздушните зодии се наслаждават на необичайна храна. Когато поръчват хапване, те винаги се спират на най-нетрадиционното в менюто.

via GIPHY

Водни зодии - Рак, Скорпион, Риби

Водните зодии обичат романтичните заведения и храни. Те поръчват изтънчени, елегантни ястия, поднесени по най-добрия начин. Техният избор е бавен, като се изчитат внимателно всички съставки в менюто. Често избират гурме кухня.

И още хапване:

Най-интересните подправки и добавки по света

Най-сладките храни и напитки

12 любопитни факта за захарта

Коментирай >