Марс в Телец забавя темпото – време е да се насладим на живота

Какво са ни приготвили звездите и планетите за периода до 21 юли? Отговорът от Ники Момчева

8 юни 2024
Марс в Телец забавя темпото – време е да се насладим на живота

Създадено с Leonardo AI 
 

На 9 юни планетата на действието Марс сменя знак и навлиза в спокойната енергия на Телец, където ще остане до 21 юли.

✨Марс се свързва с бог Арес – бога на войната, и не се страхува да влиза в битки. Това е планетата, която ни кара да се движим напред и ни мотивира. До скоро Марс се намираше в своята най-силна позиция „на трон“ в знак Овен и беше доста нетърпелив, прибързан и ентусиазиран. През този период беше напрегнато, но пък активирахме ново начало. Сега обаче Марс ще забави темпото и някак животът ще започне да тече по-леко, няма да има нужда да търсим бързи резултати. Това разказва астрологът Ники Момчева.

✨Въпреки че Марс в Телец ще действа много бавно и спокойно, той ще бъде изключително упорит в постигането на целите си, така че периодът е перфектен да започнем стъпка по стъпка да реализираме проектите си. Няма да имаме нужда да бъдем първи. Тук Марс ще се постарае всичко да бъде естетически издържано и на най-високо качество. Този период ще бъде важен и по отношение на финансите, ще търсим материална стабилност и сигурност. 

✨Енергията на Марс в знак Телец ще бъде насочена към удоволствията, така че е време да правим това, които наистина искаме, да се наслаждаваме и да ценим всичко около нас. Този период може да ни направи и твърде инатливи и убедени в своята гледна точка. Важното е обаче да използваме периода, за да преосмислим ценностите си и да открием какво наистина има стойност в живота ни. Комфортът и сигурността ще са важни, точно както и любовта и взаимоотношенията ни. Марс е доста активен, а Телец – пасивен. Той не обича промените, така че ще трябва да потърсим истината в нашата ценностна система и в принципите ни, казва астрологът.

✨На 11 юни Марс ще бъде в нехармоничен аспект с Плутон, така че ще се наложи да активираме важни трансформации в живота си. Възможно е през този период да бъдем принудени да излезем от зоната си на комфорт, за да научим ценни уроци. В дните около 10 - 14 юни Момчева съветва да опитаме да не насилваме нещата и да бъдем готови да променим начините си на действие.

✨Между 20 и 29 юни Марс ще бъде в хармонични аспекти с Меркурий и Венера. През този период ще бъдем готови да даваме и да получаваме любов, ще има важни изяснявания и по-лесно ще можем да намерим баланса. Това е идеално време за срещи. Очакват ни хубави моменти и е време да се погрижим и за себе си, като си дадем това, което ни прави щастливи.

✨На 15 юли е точният съвпад на Марс с Уран. Този аспект силно ще ни накара да излезем от ограниченията и рамките, които сами си поставяме. Ще имаме нужда от промяна. Когато Уран е намесен, винаги говорим за изненади и неочаквани обрати и за необходимостта старото да бъде разрушено, така че няма как да се придържаме към старите модели, заключва Ники Момчева. 

 

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com

Коментирай »
Още по темата
Меркурий в Близнаци ни носи лекота, общителност и нови идеи Меркурий в Близнаци ни носи лекота, общителност и нови идеи
Хороскоп за юни: Очаква ни много любов и един милионерски аспект Хороскоп за юни: Очаква ни много любов и един милионерски аспект
Юпитер влиза в Близнаци за година: Какво ще се промени Юпитер влиза в Близнаци за година: Какво ще се промени
Препоръчваме още
Знаете ли защо кучето е най-добрият приятел на човека? Знаете ли защо кучето е най-добрият приятел на човека?
Звезда с две лица? Всъщност има такава Звезда с две лица? Всъщност има такава
Свидетелство за историчност и памет: „Разкази с часовников механизъм“ от Фарук Шехич (предложение за четене) Свидетелство за историчност и памет: „Разкази с часовников механизъм“ от Фарук Шехич (предложение за четене)
Как да минимизираме разходите си при пътуване Как да минимизираме разходите си при пътуване
Солариумът като подготовка за плажа Солариумът като подготовка за плажа
Най-високоплатените актьори за 2019 година (СНИМКИ) Най-високоплатените актьори за 2019 година (СНИМКИ)
Природните закони в развитието на детето (предложение за четене) Природните закони в развитието на детето (предложение за четене)
Как да разбера дали той е готов за сериозна връзка Как да разбера дали той е готов за сериозна връзка
Вкусни и здравословни: Любимите малини Вкусни и здравословни: Любимите малини
Най-добрите любовници са с бирени коремчета Най-добрите любовници са с бирени коремчета
ТЕСТ: Добро или лошо момиче си? 😇 ТЕСТ: Добро или лошо момиче си? 😇
ТЕСТ: Как ще обзаведеш дома на мечтите си? ТЕСТ: Как ще обзаведеш дома на мечтите си?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби