снимки: Форум Филм България

Премиерата на анимацията „Загубеният йети“ (Abominable) у нас събра куп фенове и популярни личности в Cinema City, Paradise Center в София.

Събитието, което се състоя на 25 септември 2019 година, беше белязано от уникален по рода си концерт на живо в киносалона.

Дивна и нейният бенд поднесоха неочаквана изненада на всички гости непосредствено преди старта на „Загубеният йети“ с професионална апаратура и озвучаване, които превърнаха изпълнението в наистина впечатляващо музикално представление.

Звездата на вечерта бе Дивна, която направи своя триумфален дебют в света на дублажа с озвучаването на главната роля в "Загубеният йети "– тази на смелата авантюристка Ий.

Балони, сняг, приказни цветове и маскирани като йети деца превърнаха вечерта във вълнуващо приключение.

Дивна успя да зарадва всички свои фенове със снимки и автографи, а живото ѝ изпъление в киносалона се превърна в кулминацията на събитието.

Тя изпълни няколко песни от репертоара си, сред които„Най-синьото синьо“ – най-новият хит на певицата, отчасти вдъхновен от сините очи на загубеното йети.

Сред гостите на събитието се отличиха и популярни лица като Кристин Илиева, Башар Рахал, Евгения и Ваня Джаферович, Даяна Ханджиева, Искрата, Миро, Георги Янков от „Фермата 4“, коафьорът Венелин Кондаков, Боби Борисов (от Star Reporters), известните имена от телевизионния екран Поли Гергушева, Деян Статулов и Даяна Христова и др.

Коментирай >