снимка: pixabay.com

Внимание, дами! Днес решихме да обърнем внимание на тема, която не сме засягали никога досега, а именно – кои са най-най-най-тъпите причини да решите да имате дете.

За достоверен източник на информация използвахме новата кампания на ДНК на телевизионните водещи Иван и Андрей, наречена „Направи го сега!“.

Тя си е много богат източник на малоумни причини, които насърчават младите българи да имат повече деца. Та ето и най-абсурдните от тях:

Тъпа причина №1: „Майка ти ще се зарадва повече на внуче, отколкото на нов тиган“

Естествено, че за подарък на майка ти имаш само два избора – тиган или бебе. Така че, момиче, опичай си акъла и раждай. Голяма работа, че не можеш да си позволиш бебе или нямаш стабилен мъж до себе си, това са подробности. Важното е да има повече бебета в България!

Тъпа причина №2: „Чашка C без силикон“,

Носиш сутиен с чашка B? Или по-лошо – чашка A??? Ужас, веднага да се поправиш и да родиш едно бебе. Така гърдите ти ще са естествено големи и няма да имаш нужда от силикон. Ама ще увиснат, няма да са все такива? Голяма работа, важното е да има повече бебета в България!

Тъпа причина №3: „Бащинството те прави много по-привлекателен“

Не намираш мъжа до теб за достатъчно красив? Веднага си направете бебе, това автоматично ще го направи толкова секси, че Крис Хемсуърт и Райън Рейнолдс ще изглеждат като грозен продукт на кръвосмешение. Ама нито на теб, нито на мъжа ти ви пука за неговата привлекателност? Глупости, важното е да има повече бебета в България!

Тъпа причина №4: „Селфитата с деца събират повече лайкове“

Е, тази причина вече ако не те накара да изхвърлиш всичките презервативи и да забременееш в най-кратък срок, не знаем що за човек си ти! Лайковете в Instagram и Facebook са най-важното нещо в живота на всеки млад човек, нали? Втурвайте се тогава в спалнята, започвайте да правите бебе и гледайте да е красиво – все пак това е бъдещият ви неизчерпаем източник на лайкове. Пък и хората обожават да гледат снимки на чужди деца. Не ти пука за лайковете и дори нямаш профил в Instagram? Това е без значение - важното е да има повече бебета в България!

Тъпа причина №5: „Бебе – единственият шеф, когото обичаш“

Не харесваш шефа си? Най-доброто решение е да родиш – бебетата са страхотни шефове, няма съмнение. И плащат добре, много по-добре от гадния ти стиснат началник в момента. Нямаш проблеми с него? Това е невъзможно - всички мразим шефовете си, а и какво значение има харесваш ли го или не - важното е да има повече бебета в България!

Тъпа причина №6: „Повече работни места за щъркелите“

Не си помислила за щъркелите и високия процент безработица при тях? Бива ли такъв егоизъм?! Момиче, спри да мислиш само за себе си, по-важното е да има повече бебета в България! 

Шегата настрана, ние се смеем, но не на всички им беше толкова смешно. Някои се обидиха, други се разгневиха, а трети изразиха чувствата си чрез протест.

Една от „третите“ е Кристина Домозетова, която застана пред офиса на ДНК със сутиена от годините на майчинството си, който „уви, беше пълен преди години, но две бременности, раждания и кърмения, а и превалянето на 30-те години, го накараха да виси печално“.

Така че, хора, радвайте се на свободата да избирате какъв да бъде животът ви. И не го взимайте твърде насериозно – никой не се измъква жив от него!

8
коментара >