снимка: venera.bg

Нова година, нов късмет. Звучи добре, нали? Краят на годината е най-подходящото време да загърбиш неприятностите и да си пожелаеш нещо ново. Дори и изминаващата година да не е била най-добрата, настрой се положително за следващата. Ето няколко трика, с които да го направиш.

Откажи вреден навик. Не е задължително това да са цигарите, алкохола, мъжете, хазарта и т.н. Започни с нещо малко, но положително. Обещай си, че от догодина ще спреш да си гризеш ноктите или че ще се подстрижеш на така желаното каре или ще започнеш да носиш червило или ще си купиш рокля...Все изпълними неща и достатъчно дребни, че да не се разочароваш ако не се случат.

Пожелай си нов...мъж. Няма нищо лошо в това, особено ако 2012 ти е донесла мъже, които са далече от идеала. Защо да не помечтаем за един малко по-перфектен мъж догодина. Не получихме ли достатъчно от несполучливите опити на съдбата, наричащи себе си "мъже". Нека си пожелаем 2013 година да ни донесе нещо или някой по-различен.

Купи си нещо ново за дома и го отвори на първи януари. Кой казва, че подаръците трябва да са от други хора? Подари си някоя нова мебел или прекрасен календар, или някое украшение за спалнята, или фототапет или кошче за боклук, в странна форма...идеите са безброй. Купи си нещо хубаво, с което да украсиш дома си в първия ден от новата година и гарантирано ще си готова за ново начало.

Сподели Новогодишната нощ с любими хора. Това е най-важното, което трябва да направиш, за да започнеш следващата година с усмивка. Няма по-добро усещане от това да отвориш шампанското, с хората, на които държиш. Дали ще е майката ти, сестра ти, най-добрата ти приятелка или любимият...ти решаваш. Направи така, че да сте заедно на раждането на 2013 година и точно в полунощ им кажи, че ги обичаш. Определено ще се събудиш с усмивка в първия ден на новата година, а и през всеки следващ :)

Коментирай >