снимка: venera.bg

Нова година, нов късмет. Звучи добре, нали? Краят на годината е най-подходящото време да загърбиш неприятностите и да си пожелаеш нещо ново. Дори и изминаващата година да не е била най-добрата, настрой се положително за следващата. Ето няколко трика, с които да го направиш.

Откажи вреден навик. Не е задължително това да са цигарите, алкохола, мъжете, хазарта и т.н. Започни с нещо малко, но положително. Обещай си, че от догодина ще спреш да си гризеш ноктите или че ще се подстрижеш на така желаното каре, ще ще започнеш да носиш червило или ще си купиш рокля...Все изпълними неща и достатъчно дребни, че да не се разочароваш ако не се случат. 

Пожелай си нов...мъж. Няма нищо лошо в това, особено ако изминалата година те е срещнала с мъже, които са далече от идеала. Защо да не помечтаем за нещо по-добро. Нека си пожелаем следващата година да ни изненада с някой по-различен.

Купи си нещо ново за дома и го отвори на първи януари. Кой казва, че подаръците трябва да са от други хора? Подари си някоя нова мебел или прекрасен календар, или някое украшение за спалнята, или фототапет, или кошче за боклук, в странна форма...идеите са безброй. Купи си нещо хубаво, с което да украсиш дома си в първия ден от новата година и гарантирано ще си готова за ново начало. 

Сподели новогодишната нощ с любими хора. Това е най-важното, което трябва да направиш, за да започнеш следващата година с усмивка. Няма по-добро усещане от това да отвориш шампанското, с хората, на които държиш. Дали ще е майката ти, сестра ти, най-добрата ти приятелка или любимият...ти решаваш. Направи така, че да сте заедно в началото на следващата година и точно в полунощ им кажи, че ги обичаш. Определено ще се събудиш с усмивка в първия ден на новата година, а и през всеки следващ :) 

Коментирай >