снимка: 5598375, Pixabay 

Какво са празниците без напрежение и нерви, че няма да се справиш с всичко в последния момент? Ако се окажеш домакиня на новогодишното парти, не откачай. Да, няма време, но ако се организираш добре, всичко ще се нареди. Тук сме, за да помогнем. Само се стегни и се постарай да не забравиш нищо от това за новогодипното парти:

Почисти вкъщи. Едно от най-досадните задължения, но на всяка цена трябва да го направиш, за да започне новата година "на чисто". Особено ако ще идват и гости. Изчисти навсякъде, подреди дрехите си, които са завзели всички столове вкъщи и почисти прахта. Така ще си създадеш чувство на уют, а гостите ще останат очаровани.

Новогодишни късмети. Каква Нова година ще посрещаш, без да има достатъчен брой късметчета за всеки гост, които да предсказват следващата година. Ако искаш да си по-оригинална, можеш да си изрежеш късметчета от заглавият във вестниците. Ако пък не ти се занимава, просто напиши "забавни новогодишни късметчета" в интернет и включи принтера :)

Като домакиня не е необходимо да купуваш алкохол и храна за всеки, но има няколко неща, които задължително трябва да присъстват на празничната трапеза. Шампанско, баница с късмети и мезе. Не ги забравяй.

Подаръци под елхата. Партито няма да е същото, без да има подарък за всеки под елхата. Да, знаем, че това струва много пари, но за целта вземи по нещо дребно за всеки. Другият вариант е да организираш много спешен "таен Дядо Коледа" и така за всеки ще има по нещо под елхата.

Свещи и коледни лампички. Много е важно да имаш подходящо осветление на празника. Ако не искаш да е прекалено осветено, създай романтично осветление на свещи и включи лампичките на елхата. Ако скаш да има даже още повече романтика си купи имел и го закачи на полюлея. Така целувките в новогодишната нощ ще са гарантирани.

Подходяща музика, подготви я предварително. Подбери песни, на които всички ще се забавляват. Не пропускай и най-големите класики, без които Новата година не може да започне. Една две балади ще се отразят добре на настроението, както и дунавското хоро, което да си пуснете точно в полунощ. 

Не пропускай накрая да се погрижиш и за себе си, за да се чувстваш перфектно на партито. Тук вече си знаеш как - любимата дреха, прекрасен грим, изкусен маникюр и празнична прическа. Несъмнено ти ще си перфектната домакиня на новогодишното парти.

Коментирай >