снимки: Форум Филм България

Това лято ще надникнем още по-дълбоко в емоционалните дебри на тайния живот на домашните ни любимци, а през новите им невъобразими приключения ще ни преведе Орлин Павлов, който отново подарява гласа си на добре познатия ни Макс.

Дългоочкваното продължение на анимацията „Сами вкъщи“ излиза на голям екран на 14 юни.

Любимият актьор и певец за втори път озвучава хиперактивния и необикновено симпатичен териер Макс и съвсем комфортно „влиза в лапите“ на новите му подвизи.

В „Сами вкъщи 2Орлин Павлов има задачата не просто да пресъздаде вече познатия образ, но и да се превъплъти в новото амплоа на Макс - това на изключително вманиачен в безопасността на най-новия член на семейството – бебето Лиъм.

„Сами вкъщи 2“: Какво правят домашните ни любимци, докато ни няма (ВИДЕО)

Заради непрестанната си тревожност, безстрашният терирер всъщност се превръща в обсебен невротик, което добавя и много нови нюанси към образа.

„Радвам се, че има какво да надградя и да обогатя. Колкото и познат да ми е Макс, сега зрителите ще го видят в нова светлина и аз давам всичко от себе си тя да е още по-цветна и атрактивна“, споделя Орлин Павлов за участието си във филма.

В новото приключение на домашните любимци, освен вече добре познатите ни герои, зрителите ще видят и нови, които ще се погрижат за високите нива на адреналин, хумор и изненади.

Коментирай >