Пълнолуние и лунно затъмнение във Везни – в кои сфери ще усетим влиянието

Решенията, взети на това пълнолуние, са необратими

23 март 2024

Създадено с Playground AI  

 

Предстои пълнолуние и лунно затъмнение в знак Везни, което ще се случи в 9:00 часа на 25 март (понеделник), на 5 градуса в знака.

Луната и Слънцето ще са в точна опозиция и имат да решават важни и значими задачи за нашата планета. Този път в тяхната компания ще се намират кармичните възли, които задълбочават процеса на равносметка, решения и избори. Това разкрива астрологът Венета Матева в сайта jupiter-astrology.com. Лунните затъмнения и пълнолунията са призив за забавяне, спиране, равносметка, анализ, отделяне, оставяне, изкореняване и превръщане на благата в ресурс, на тъгата в надежда и на края в ново начало, казва тя.

Темите на пълнолунието

Темите на процеса са свързани с нашите партньорски и бизнес отношения, както и собственото ни възприятие за тях. Пълнолунието в знак Везни ще ни разкрие и ще ни помогне да научим кое е най-важното в съществуващите, или бъдещите ни отношения – къде трябва да се научим на сътрудничество и партньорство, за да успеем да се контролираме, както и да не робуваме на собственото си его или това на другия. Балансът е в основата на живота ни и ще е хубаво в този ден, всеки един да анализира собствената си градина, а също така да погледнете и зад оградата в съседния двор. Нека помислим къде сме сгрешили и може ли сега да простим на тези, които са ни наранили. Нека дадем компромис на себе си и нека бъдем по-толерантни и разбиращи, съветва Матева. „Освободете се от навиците си, които изгарят времето ви в полза на хора, които не го заслужават. Помислете за себе си, като си дадете повече любов, приемане и разбиране. В старанието си да съхраните себе си се опитайте да не забравяте за другите. Всички сме свързани и зависими един от друг. Позволете си щастие, коректност, отговорност и ще получите разбиране, подкрепа и любов“, допълва астрологът.

Тя подчертава, че решенията, взети на това пълнолуние, са необратими. Всичко, на което слагаме край, е вероятно да си тръгне от нас завинаги. Затова трябва да бъдем внимателни и отговорни към изборите си. Сега ще бъде лесно да затворим врата в отношения, в които дълго време сме търсили спасение. „Направете го, ако наистина сте имали нужда от допълнителна сила и подкрепа отвън. Загасналите бизнес отношения са готови да отворят нова страница, но не и да се върнат в предишния си вид“, отчита още тя.

Как да посрещнем пълнолунието и лунното затъмнение

Сутринта на 25 март е подходящо да направим кратка медитация, да запалим свещ и да си пожелаем повече светлина, намерен смисъл, вдъхновение и сили. А също и да сложим точка на дългите и безсмислените изречения. Моментът е добър да изчистим пространството в дома и офиса си със стихията на въздуха и огъня. Проветрете помещенията си, изхвърлете всичко ненужно и ароматизирайте с билки, съветва специалистът.

Затъмненията по оста Овен-Везни започнаха на 24 октомври 2023 г., с новолунието и слънчево затъмнение в знак Везни. Тогава призивът на планетите беше да си пожелаем нови блага, връзки, успехи и напредък. Сега онова, което сме си пожелали ще премине през митнически контрол и ще бъде ревизирано, разкрива Венета Матева. Ще отпаднат онези мечти, които не са готови да се реализират в живота ни. Ще си тръгнат хора, които нямат място при нас. Започнати тогава дейности ще изискат повече грижа, внимание и отдаденост. Същите ревниво ще ни напомнят, че са наш приоритет и искат да прекратим други занимания.

Светилата са подкрепени от Плутон, който с радост очаква техните решения и безусловно ще им помогне да реализират своите планове. Тази подкрепа на планетата ще ни донесе желание за промяна и напускане на стари, износени и загубили живот отношения и професионални стремежи, посочва астрологът.

Това пълнолуние ще бъде най-силно усетено от родените на 24, 25 и 26 март и септември. Пред тях стои година на промени и възлови избори.

Родените на 24, 25 и 26 юни и декември ще изпитват напрежение в дните около затъмнението. Матева ги съветва да не взимат нови решения.     

Коментирай »
Препоръчваме още
Първи стъпки при изгаряне: Какво можем да направим в домашни условия
Рецепта за десерт без соя и без глутен: Чийзкейкът, който осигурява място на Анна Стойкова в „MastefChef“
Малката тайна на Никол Кидман за красива коса
Боровинки и бадеми срещу стрес
ТЕСТ: Кажи ми любимия си цвят и ще разкрия най-голямата ти сила
Съветите на диетолога: Храните, с които да преодолеем пролетната умора 
„Същински ангели“ – един от задължителните романи на последното десетилетие
10 от най-романтичните филмови целувки в историята
Какво може да обърка романтичната ваканция
ТЕСТ: Кажи ми зодията си и ще ти разкрия коя дума те описва най-добре!
Най-вкусните печива по света
Ниското кръвно също може да бъде опасно: Тези шест симптома издават хипотонията
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби