снимка:  Jan SteinerPixabay 

Има глупави подаръци, като чорапи, сувенири, покривка за маса или офис комплект. Има неподходящи подаръци, като ароматизатор за кола (ако нямаш такава), афтършейф, сапун, комплект за бръснене... но има и откровено обидни подаръци. Ето как ги класирахме:

домакински уреди

...или всякакъв вид посуда и домакински принадлежности. Няма нищо по-обидно от подарък, с който някой ти напомня, че трябва да си домакиня, чистачка, готвачка и каквото още се сетиш. Затова, в класацията на най-обидните домакински подаръци попада и тежката техника като прахусмукачка, шевна машина, тенджера, комплект за съдове и всичко от сорта.

пари

Много жени биха се обидили на подарък, под формата на пари на ръка. Въпреки, че за голяма част от мъжете това е много подходящ подарък, повечето жени признават, че биха прекратили връзката си с мъж, който им е подарил кеш за празника. От своя страна, пък мъжете не виждат нищо лошо в това да те финансират, а ти сама да избереш подаръка си...

нещо за дома

Никоя жена не би се зарадвала на такъв неперсонализиран подарък. Мъжете нямат никакъв шанс, ако си позволят да направят подарък, като перде, покривка, нови чаршафи, сервиз чаши, хавлиени кърпи и други подобни принадлежности.

егоистичен подарък

Някои мъже си мислят, че е много хитро да подаряват на жените вещи, които ще са от полза и за тях. Ако ти подари любимата си електронна игра, секси бельо, което само той харесва, или своя любим филм или книга, всичко е ясно. Той е избрал мултифункционален подарък, на който да се радва наравно с теб. Всичко е прекрасно, но дакато не усетиш измамата ;)

Коментирай >