Празнуваме безкрайните възможности с “10 живота” (кино предложение)

Когато девет просто не стигат...

6 юли 2024
Празнуваме безкрайните възможности с “10 живота” (кино предложение)

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Това лято се впускаме в трогателно и трансформиращо пътешествие с пленителния анимационен филм „10 живота“, който ни пренася на Английската ривиера – крайбрежието на Дорсет, където небето е синьо, пейзажът е изпълнен със зеленина, а лазурният океан се разбива бурно в Белите скали. Там се запознаваме с котарака Бекет, а разказът за него ще ни хвърли във вихър от емоции, хумор и фантазия и ще ни напомни за силата на съпричастността, любовта, загубата и потенциала за промяна у всички нас.

„10 живота“ проследява историята на Бекет – щастлив, разглезен и самовлюбен котарак, който винаги е приемал прелестните си животи за даденост. Спасен от добросърдечната и всеотдайна студентка Роуз, той се радва на удобствата на любящия дом, но рядко оценява благополучното стечение на обстоятелствата.

Безгрижното му съществуване се преобръща с главата надолу, когато той непредпазливо губи деветия си живот. Тогава съдбата внезапно се намесва и го изпраща на необикновено приключение, за да открие истинския смисъл на своето съществуване. Чрез поредица от вълшебни и вълнуващи случки нашият малък герой научава ценни житейски уроци и значението на благодарността, състраданието и безкористността.

Изпълненият с очарователна анимация и завладяваща музика трейлър ни предлага вълнуващ поглед към нестандартното пътуване на Бекет и ни подготвя за едно чудодейно изживяване, изпълнено с колоритни персонажи, прочувствени моменти и много забавление.

Режисьор на продукцията е Кристофър Дженкинс, който е и сценарист с Карен Уенгръд и Кен Синеман. Сюжетът е дело на Карън Уенгръд, Кен Синеман, Аш Бренън, Ернесто Матаморос и Лиланд Кокс. Продуценти са Гай Колинс и Шон Фийни.

Откриваме героя в себе си с „10 живота“ от 30 август в кината.

Коментирай »
Препоръчваме още
 „Един тъмен прозорец“ на Рейчъл Гилиг ще ни потопи в готическия си мрак (предложение за четене) „Един тъмен прозорец“ на Рейчъл Гилиг ще ни потопи в готическия си мрак (предложение за четене)
7 продукта за здраве и красота през цялата година 7 продукта за здраве и красота през цялата година
Защо шафранът е най-скъпата подправка на света? Защо шафранът е най-скъпата подправка на света?
Изразяването на емоциите върху хартия лекува душевни и физически рани Изразяването на емоциите върху хартия лекува душевни и физически рани
Откриха връзка между редовното хранене с пържени храни с депресията Откриха връзка между редовното хранене с пържени храни с депресията
5 доказателства, че във връзката ви липсва доверие 5 доказателства, че във връзката ви липсва доверие
Предложение за четене: „Загадките на безумието“ от Исмаил Кадаре Предложение за четене: „Загадките на безумието“ от Исмаил Кадаре
ТЕСТ: Лесна ли си? ТЕСТ: Лесна ли си?
Предложение за четене: „Заличено момче“ от Гарард Конли Предложение за четене: „Заличено момче“ от Гарард Конли
На какво се дължи гравитационната дупка в Индийския океан? На какво се дължи гравитационната дупка в Индийския океан?
Светлите спални водят до затлъстяване Светлите спални водят до затлъстяване
Том Егеланд превръща тайните на скандинавската митология в запомнящ се трилър (предложение за четене) Том Егеланд превръща тайните на скандинавската митология в запомнящ се трилър (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби