снимки: Форум Филм България

Eдин от най-обичаните герои на Marvel Черната вдовица, най-накрая получи своя самостоятелен филм.

В „Черната вдовицаСкарлет Йохансон се завръща като емблематичната героиня, за да разкаже драматичната и емоционална история на Наташа Романоф и нейния път от опасен убиец на КГБ, през агент на ЩИТ, до лидер на сломените Отмъстители и действията ѝ в името на спасението на половината от живите същества във Вселената, унищожени от Танос.

Действието в „Черната вдовица“ се развива малко след събитията от „Първият отмъстител: Войната на героите“, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица.

Докато бяга от закона, Наташа Романоф, която може би за първи път в живота си е оставена да действа свободно и сама да взима решения за съдбата си, трябва да се изправи срещу демоните от мрачното си минало.

Първият трейлър на „Черната вдовица“ предлага всичко, което феновете на Marvel очакват – визуално пиршество, екшън и драма, напрежение и мистерия, а в добавка и една красива и разтърсваща история, загатваща за филм с огромно сърце, точно като главната му героиня.

Срещаме се с най-различни хора от миналото на Наташа, сред които са руският еквивалент на Капитан Америка Червеният пазител (Дейвид Харбър) и Йелена Белова (Флорънс Пю), която също е опитна Черна вдовица и е като нейна родна сестра.

Какво точно свързва тези герои, кой е враг и кой – приятел, ще разберем през май 2020 година, когато "Черната вдовица" нахлуе в кината.

Скарлет Йохансон не крие, че за да се завърне за ролята на Черната вдовица, е държала самостоятелният филм да е нещо наистина впечатляващо.

„Не исках да е поредната история за раждането на герой. Исках да е нещо истинско, което се връзва с героинята – бях доволна от случилото се в „Отмъстителите: Краят“. За да направим този филм, трябваше да има истинска причина. Надявам се да е едновременно експлозивен и динамичен, с всички страхотни елементи на жанра, но и да разглежда теми като съмнение, срам, съжаление…“, споделя актрисата.

Режисьор на „Черната вдовица“ е Кейт Шортланд, сценарият е на Джак Шейфър и Нед Бенсън. Продуцент е Кевин Файги.

В главните роли ще видим Скарлет Йохансон, Флорънс Пю, Дейвид Харбър, Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и др.

Коментирай >