Зрелищен финален трейлър на „Черната вдовица“ (ВИДЕО)

Понякога трябва да изберем между очакванията към нас и това, което сме

9 март 2020
Зрелищен финален трейлър на „Черната вдовица“ (ВИДЕО)

снимка: Форум Филм България

Един от най-обичаните герои от редиците на Отмъстителите и пантеона на Марвел се изправя пред демоните от своето мистериозно минало и влиза в сблъсък с един от най-опасните си противници – Таскмастър.

В ролята на емблематичната Черна вдовица Наташа Романоф се завръща Скарлет Йохансон – актрисата, която вече неизменно се идентифицира с образа и успя да превземе сърцата дори и на най-взискателните фенове.

Зад кулисите на "Черната вдовица": Какви са мрачните тайни на Наташа Романоф?

Финалният зрелищен трейлър на „Черната вдовица“ затвърждава позицията на филма като едно от най-важните заглавия в киновселената на Марвел, което не отстъпва по амбиция и мащаби на която и да е продукция на студиото.

Невиждани досега кадри дават нов поглед към впечатляващия екшън и колоритните герои и потвърждават, че в сърцето на филма лежи личната и затрогваща история на Наташа и нейната трансформация от опасен наемен убиец в един от най-важните членове на Отмъстителите.

Време е Черната вдовица Наташа Романоф да вземе решение и да покаже на целия свят коя е всъщност.

Действието на „Черната вдовица“ се развива малко след събитията от „Първият отмъстител: Войната на героите“, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица.

Наташа Романоф е принудена да бяга от закона, но в същото време за първи път в живота си действа свободно и сама взима решения за съдбата си.

Срещаме се и с нейното „семейство“, включващо Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския занаят Милена Востоков (Рейчъл Вайс), която е част от мистериозен научен експеримент, както и явяващият се като тяхна бащина фигура Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), известен като Червения пазител – руския еквивалент на Капитан Америка.

Режисьор на „Черната вдовица“ е Кейт Шортланд, по сценарий на Джак Шейфър и Нед Бенсън. Продуцент е Кевин Файги. В ролите влизат Скарлет Йохансон, Флорънс Пю, Дейвид Харбър, Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и др.

Коментирай »
Още по темата
Зад кулисите на "Черната вдовица": Какви са мрачните тайни на Наташа Романоф? Зад кулисите на "Черната вдовица": Какви са мрачните тайни на Наташа Романоф?
Скарлет Йохансон се завръща като Наташа Романоф в „Черната вдовица“ (ВИДЕО) Скарлет Йохансон се завръща като Наташа Романоф в „Черната вдовица“ (ВИДЕО)
Епичен финал на една велика история: „Отмъстителите: Краят“ (ВИДЕО/СНИМКИ) Епичен финал на една велика история: „Отмъстителите: Краят“ (ВИДЕО/СНИМКИ)
Препоръчваме още
Най-демоничната любовна история на английската литература (предложение за четене) Най-демоничната любовна история на английската литература (предложение за четене)
„Бохемска рапсодия“ стана най-старата песен с над 1 млрд. гледания в YouTube „Бохемска рапсодия“ стана най-старата песен с над 1 млрд. гледания в YouTube
Трябва ли да се разделите? Трябва ли да се разделите?
6 промени, които настъпват в живота на всеки родител 6 промени, които настъпват в живота на всеки родител
10 начина да бъдеш по-добър човек 10 начина да бъдеш по-добър човек
Предложение за четене: „Хладнокръвно“ от Труман Капоти Предложение за четене: „Хладнокръвно“ от Труман Капоти
Жега и топлинен удар: Как да разпознаем симптомите и да се предпазим Жега и топлинен удар: Как да разпознаем симптомите и да се предпазим
Всички говорят за 21-годишната двойничка на Анджелина Джоли (СНИМКИ/ВИДЕО) Всички говорят за 21-годишната двойничка на Анджелина Джоли (СНИМКИ/ВИДЕО)
Любов като от приказките: 7 заблуди от романтичните филми Любов като от приказките: 7 заблуди от романтичните филми
Най-разпространените мъжки лъжи Най-разпространените мъжки лъжи
Почитаме трима смели светци мъченици Почитаме трима смели светци мъченици
Как да превърнем кратката отпуска в истинска ваканция Как да превърнем кратката отпуска в истинска ваканция
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби