снимки: Форум Филм България

Няма друг филм от вселената на Marvel, който феновете да са чакали така, както очакват „Черната вдовица“ (Black Widow).

Твърдението е не на кого да е, а на продуцента Кевин Файги, който е сред основните фигури зад безпрецедентния финансов и културен успех на включващата цели 23 заглавия киновселена на Marvel.

Е, през май 2020 година желанието на милионите почитатели на емблематичната героиня най-накрая се превръща в реалност.

Най-после Наташа Романоф има самостоятелен филм, разкриващ подробности от мистериозното ѝ минало.

Нейната роля няма как да бъде изиграна от друг, освен от Скарлет Йохансон – актрисата, неразривно свързана с героинята за цяло едно поколение.

В специални ексклузивни кадри и видео зад кадър от „Черната вдовица“ създателите на филма – продуцентът Кевин Файги, режисьорът Кейт Шортланд и Скарлет Йохансон ни разкриват редица интересни подробности за продукцията.

Научаваме повече за развитието на „Черната вдовица“ като герой в предстоящия филм и получаваме първи поглед към основната заплаха, която ще разтърси света на Наташа – енигматичният суперзлодей Таскмастър.

Срещаме се и с нейното „семейство“, включващо Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския занаят Милена Востоков (Рейчъл Вайс), която е част от мистериозен научен експеримент, както и явяващият се като тяхна бащина фигура Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), известен като Червения пазител – руския еквивалент на Капитан Америка.

Черната вдовица“ ще разкаже визуално впечатляващата, изпълнена с екшън, напрежение и мистерия, емоционална история на Наташа Романоф и нейния труден път от опасен наемен убиец на КГБ, през агент на ЩИТ, до един от най-важните членове на Отмъстителите.

Действието на филма се развива малко след събитията от „Първият отмъстител: Войната на героите“, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица.

Докато бяга от закона, Наташа Романоф, която може би за първи път в живота си е оставена да действа свободно и сама да взима решения за съдбата си, трябва да се изправи срещу демоните от мрачното си минало.

Режисьор на „Черната вдовица“ е Кейт Шортланд, по сценарий на Джак Шейфър и Нед Бенсън. Продуцент е Кевин Файги.

В ролите влизат Скарлет Йохансон, Флорънс Пю, Дейвид Харбър, Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и др.

Коментирай >