Среща с непознат: Ето кое е перфектното място и защо

Ще си допаднете ли, ще има ли неловко мълчание, колко време трябва да продължи срещата – има универсално решение на всички притеснения

Photo credit: PublicDomainPictures/Pixabay

В днешния виртуален свят много двойки се откриват в Интернет, а „срещите на сляпо“ са неизменна част от всяка връзка, започнала онлайн. Тези срещи, колкото и да са вълнуващи, крият редица притеснения – ще се харесаме ли, ще има ли за какво да си говорим, ще можем ли да преценим човека добре, ако не си допаднем, как да прекратим срещата, без да сме груби и още много.

Предлагаме ти универсалното решение на всички притеснения – среща в киното. Това е перфектното място за "среща на сляпо", най-малкото, защото е публично място, а това е задължително изискване за среща с непознат. Ето и още пет ползи от срещата в киното, които със сигурност ще те спечелят:

  1. Ще имаш достатъчно време да прецениш мъжа – как се държи, позволява ли ти да избереш филма, предлага ли той да купи билетите или пуканките, прережда ли се на опашката, държи ли се мило със служителите, галантен ли е, джентълмен ли е.
  2. Ще имаш поне час и половина, в които да усетиш как се чувстваш до него – дискомфортно ли ти е или ти е приятно, сякаш винаги сте излизали заедно, допада ли ти поведението му в киносалона, има ли неща в него, които те дразнят непреодолимо.
  3. Няма да има неловко мълчание – просто защото по време на филма се мълчи. Така ще избегнеш неудобството при вечеря, например, когато и двамата замълчите и никой не знае коя тема да подхване.
  4. Ще имате сигурна тема на разговор – колко е прекрасен филмът или се е оказал страшно разочарование, актьорската игра, ефектите, дължината на филма, любимите ви моменти в него и какво ли още не.
  5. Ще можеш да прекратиш или да продължиш срещата. През изминалите поне два часа и двамата ще сте успели да прецените искате ли срещата да продължи или тръпката е избягала. Киното е безопасна зона – ако след филма, той те покани на вечеря или бар, ще имаш възможността да приемеш или да кажеш, че е време да се прибираш, като ще си спокойна, че не си прекъснала срещата.
Коментирай »
Препоръчваме още
Дори само една глътка вода от басейн може да предизвика диария
Горчивото изобретение на Сатаната: 12 забавни факта за кафето
Уникални, загадъчни, свръхестествени: 12 тайни на хората с пъстри очи
Предложение за четене: „Действаме, играем, мислим” от проф. Бернар Окутюрие
Скакалците излъчват феромон, за да не бъдат изядени от своите събратя
Седем трика за купуване на евтини самолетни билети
ТЕСТ: Добър човек ли си? 🕊️
Дните без телевизия са ключ към по-здравословен живот
Четири начина да се отървеш от него, без да му разбиеш сърцето
Има връзка между самотата и свиването на мозъка при възрастните хора
Как да бъдем лоши момичета в леглото
Енциклопедия разкрива „500 факта за света около нас“ (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби