Среща с непознат: Ето кое е перфектното място и защо

Ще си допаднете ли, ще има ли неловко мълчание, колко време трябва да продължи срещата – има универсално решение на всички притеснения

Среща с непознат: Ето кое е перфектното място и защо

Photo credit: PublicDomainPictures/Pixabay

В днешния виртуален свят много двойки се откриват в Интернет, а „срещите на сляпо“ са неизменна част от всяка връзка, започнала онлайн. Тези срещи, колкото и да са вълнуващи, крият редица притеснения – ще се харесаме ли, ще има ли за какво да си говорим, ще можем ли да преценим човека добре, ако не си допаднем, как да прекратим срещата, без да сме груби и още много.

Предлагаме ти универсалното решение на всички притеснения – среща в киното. Това е перфектното място за "среща на сляпо", най-малкото, защото е публично място, а това е задължително изискване за среща с непознат. Ето и още пет ползи от срещата в киното, които със сигурност ще те спечелят:

  1. Ще имаш достатъчно време да прецениш мъжа – как се държи, позволява ли ти да избереш филма, предлага ли той да купи билетите или пуканките, прережда ли се на опашката, държи ли се мило със служителите, галантен ли е, джентълмен ли е.
  2. Ще имаш поне час и половина, в които да усетиш как се чувстваш до него – дискомфортно ли ти е или ти е приятно, сякаш винаги сте излизали заедно, допада ли ти поведението му в киносалона, има ли неща в него, които те дразнят непреодолимо.
  3. Няма да има неловко мълчание – просто защото по време на филма се мълчи. Така ще избегнеш неудобството при вечеря, например, когато и двамата замълчите и никой не знае коя тема да подхване.
  4. Ще имате сигурна тема на разговор – колко е прекрасен филмът или се е оказал страшно разочарование, актьорската игра, ефектите, дължината на филма, любимите ви моменти в него и какво ли още не.
  5. Ще можеш да прекратиш или да продължиш срещата. През изминалите поне два часа и двамата ще сте успели да прецените искате ли срещата да продължи или тръпката е избягала. Киното е безопасна зона – ако след филма, той те покани на вечеря или бар, ще имаш възможността да приемеш или да кажеш, че е време да се прибираш, като ще си спокойна, че не си прекъснала срещата.
Коментирай »
Препоръчваме още
5 житейски принципа за по-спокоен и щастлив живот 5 житейски принципа за по-спокоен и щастлив живот
Разкази, които изглаждат ръбовете на света: „Животът е тълковен речник“ от Веселина Седларска (предложение за четене) Разкази, които изглаждат ръбовете на света: „Животът е тълковен речник“ от Веселина Седларска (предложение за четене)
Как да останеш къдрава и през зимата Как да останеш къдрава и през зимата
Седем ситуации, в които задължително трябва да се извиниш Седем ситуации, в които задължително трябва да се извиниш
Романтични изненади за специални (и не толкова специални) поводи Романтични изненади за специални (и не толкова специални) поводи
Д-р Иван Делчев: Първите симптоми на хемороидалната болест изглеждат безобидни Д-р Иван Делчев: Първите симптоми на хемороидалната болест изглеждат безобидни
Мистерията е разкрита: Ето как са се появили черните петна в "Атлантическия кодекс" на Леонардо Мистерията е разкрита: Ето как са се появили черните петна в "Атлантическия кодекс" на Леонардо
Методът Сакума в 5 минути на ден: Кеничи Сакума разбулва тайната на идеалната фигура (предложение за четене) Методът Сакума в 5 минути на ден: Кеничи Сакума разбулва тайната на идеалната фигура (предложение за четене)
ТЕСТ: Каква ще е твоята собствена модна линия? ТЕСТ: Каква ще е твоята собствена модна линия?
ТЕСТ: Достатъчно смела ли си? ТЕСТ: Достатъчно смела ли си?
5 изключително лесни начина да направиш деня си (и на хората около теб) по-добър 5 изключително лесни начина да направиш деня си (и на хората около теб) по-добър
Чипсът забавя психическото развитие на децата Чипсът забавя психическото развитие на децата
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби