снимка: TV7/!no frame media

Мис България 2013 Нанси Карабойчева ще вземе дъха на журито на финала на „Мис Свят” в Индонезия с най-пищната рокля, дело на топ дизайнера София Борисова.

Уникалният тоалет ще бъде комбинация от черна дантела и копринена тафта в цвят розе. „Тъй като конкурсът ще бъде в Индонезия, реших да направя роклята на нашата Мис България по-пищна, сценична и впечатляваща”, сподели самата носителка на Златна игла 2013.

„В момента по роклята за финалното дефиле се работи денонощно от целия ни екип, тъй като нашето момиче лети за Индонезия на 2 септември, а работата по модела наистина е много”, разкрива още София Борисова.

Нанси ще замине за Джакарта с още 10 невероятни тоалета – 5 къси коктейлни рокли и 5 дълги вечерни рокли, ушити специално за нея от топ модистът и екипът й в „Романтика фешън”.

Тази година „Мис Свят” обяви специална награда за най-добър дизайнер. В тази категория София Борисова и „Романтика фешън” ще се състезават с още над 130 свои колеги от цял свят.

Започна и гласуването в интернет за наградата на публиката. Още с избирането си за Мис България 2013 Нанси Карабойчева зае първото място във вота на аудиторията и продължава да е еднолична фаворитка и до днес. Невероятната ни блондинка оставя след себе си красавиците от Гиблартар, Кюрасао, Чехия, Доминикана, Унгария, Португалия и Южна Африка.

Можете да подкрепите най-красивата българка като дадете своя глас в официалното гласуване във Facebook

Коментирай >