снимка: TV7

Блондинката Нанси Карабойчева пребори конкуренцията и се окичи с короната на победителката в конкурса "Мис България 2013". Красавицата от село Юнаците спечели малко повече от 27% от положителния зрителски вот и в продължение на година ще носи титлата най-красива българка.

След две седмици Нанси ще представя страната ни на финала на „Мис Свят" в Индонезия. Освен че Нанси стана „Мис България 2013", красавицата спечели и чисто нов автомобил Ситроен DS3. „Сбъднахте мечтата ми да имам кола. От три години събирам, за да си купя, а сега имам чисто нова", каза победителката.

Първа подгласничка на Нанси стана Джулия, а трета в надпреварата за короната остана Даниела. В челната петица влязоха още стюардесата Адриана, която се нареди четвърта, и Велина, която остана пета. Емел, Ингрид, Мелиса, Миглена и Боряна допълваха финалната десетка.

Във финала на реалитито красавиците дефилираха в три тура. Първото им излизане беше в индивидуален стил. Нанси беше ослепителна в образа на фермерка, Даниела - секси икономист, Джулия - холивудска звезда, Адриана беше стюардеса, Велина - лолитка, Боряна - боксьорка, Миглена - певица, Ингрид - гимнастичка, Емел - турска изкусителка, Мелиса - красавица сред лавандулови полета.

Вторият тур беше по бански, а красавиците ходеха буквално по тънък лед, за да сътворят истинска феерия и да се превъплътят в ледени кралици. Третото дефиле беше в официалните рокли.

Коментирай >