снимка: Free-Photos от Pixabay 

Европейското или Световното първенство е в разгара си и докато мъжете ви седят пред телевизора с бира в ръка и освиркват футболистите, вие се чудите как да избягате от техните викове.

Някои от вас, разбира се, ще се присъединят към тях, но за тези, които не откриват скрития чар на футбола, предлагаме няколко идеи за развлечение по време на мачовете.

1. Време за приятелки

Най–очевидният начин да запълните „футболното“ време е да се съберете с ваши приятелки, които са в същата ситуация, и да излезете на дамско парти. Облечете някоя симпатична мини рокличка, сложете високите токчета и се отдайте на клюки и женски разговори с коктейл в ръка. Предупреждавам ви обаче, че може да е трудно да намерите заведение, в което не върви мачът.

2. Време за детето

Ако сте работеща майка, тази ситуация може да е идеална за прекарване на малко време с вашето дете. То най–вероятно няма да има нищо против да прекара няколко часа в игри или разговори с вас, а вие ще се почувствате освежена и по–близка с него.  Може да го изведете на вечерна разходка в прохладния нощен въздух, особено ако близо до жилището ви има осветена градинка.

3. Време за вас

Можете да използвате отсъствието на вашата половинка за импровизирани спа процедури. Отпуснете се във ваната с чаша вино, направете си кола маска, маска за лице, пилинг, лакирайте ноктите на ръцете и краката си. Поглезете малко тялото и кожата си. Може дори да боядисате косата си.

Някои от вас може би ще предпочетат да отделят време на дома – с прахосмукачката, парцала и препарата в ръка. В натовареният с работа ден вероятно рядко ви остава време за домакинска работа, а вечерта предпочитате да прекарате с половинката си, сгушени на дивана. Докато той гледа мача, вие може да се развихрите, без той да ви пречи.

Скоро Европейското или Шампионска лига ще свърши и вие и вашият партньор ще можете отново да прекарвате вечерите заедно, но докато това стане може да се отдадете на това, което ви прави щастливи, докато той се отдава на втората си любов – футбола.

Коментирай >