снимки: Форум Филм България

Чудатото семейство Адамс се завръща на Хелоуин, но през 2021 година. 

Неповторимите образи идват на големия екран за ново шантаво и забавно приключение, а един от българските почитатели на създадените от Чарлз Адамс герои има уникалния шанс да стане част от фамилията, озвучавайки роля в предстоящата анимация "Семейство Адамс 2", както и да спечели парична награда от 2000 щатски долара.  

България и само още пет държави (Австралия, Германия, Мексико, Швеция и ЮАР) имат уникалната възможност да участват в тази фантастична инициатива, която ще позволи на феновете на "Семейство Адамс" да се изявят творчески и да станат част от незабравимата вселена, създадена през далечната 1938 година, която и до днес е неразделна част от световната попкултура. 

Конкурсът ще се проведе в периода от 27 октомври – 24 ноември 2020 година и всички желаещи да се включат в него, могат да го направят на официалната страница на конкурса, където ще открият и пълния списък с официалните правила за участие. 

Всеки от кандидатите трябва да направи кратък видео или звуков клип на български език с дължина не повече от 20 секунди, в който интерпретира по свой уникален начин една или всички четири, предварително определени в условията на конкурса, реплики. 

Търси се най-страшният, най-чудатият или най-странният и шантав глас, на който е способен всеки участник. В тон с уникалния чудат свят на "Семейство Адамс" се насърчават забавните, необичайни и оригинални подходи при вокалната изява. Разрешено е използването на грим, костюми, реквизит и всичко, което може да „вкара участника във филма“ и да помогне за създаването на подходящо настроение за осъществяването на записа, но единственото, което ще се оценява, е гласовото представяне. Ако участниците имат идея за повече от една версия на репликата или репликите, които са избрали, са свободни да представят до 10 записа, с които да участват. 

Кои са репликите за участие, какви са техническите изисквания, на които трябва да отговарят изпратените файлове, както и всички допълнителни подробности и официалните правила за участие в конкурса ще откриете на официалната страница на конкурса.

В "Семейство Адамс 2" Мортиша, Гомес, Уенсди, Пъгсли и останалите емблематични членове на нетипичното семейство се оплитат в шантави приключения, в които имат комични срещи с редица нови, изумителни герои. 

Посрещаме "Семейство Адамс 2" в кината на Хелоуин 2021 година

Коментирай >