снимки: Форум Филм България

Те са толкова странни, че изобщо не е странно, че са ни любими!

Семейство Адамс са една от най-колоритните фамилии на всички времена, както заради семейните ценности, които са извън всякакви общоприети норми и стандарти, така и заради любопитството, което провокират от първата си поява до днес.

Още с дебюта си през 1938 година като рисунки в The New Yorker, създадените от Чарлз Адамс образи се превръщат в абсолютен хит.

През следващите години, чрез множеството проявления, през които преминават героите, „Семейство Адамс“ се превръща в попкултурен феномен и се утвърждава като едно от „любимите семейства на Америка“, а емблематичната им музикална тема няма как да напусне съзнанието ви, веднъж попаднала там.

Този Хелоуин странниците от семейство Адамс се завръщат на голям екран, за да ни запознаят с още по-необичайни похвати за сплотяване на семейство.

Първият трейлър на анимацията Семейство Адамс ни припомня любимите герои и ни запознава с общата призрачна картина, на фона на която се развива историята.

Мортиша и Гомес са изградили стабилни семейни устои на хълм в близост до жизнения и светъл Ню Джърси, но нито един симпатичен и сладникав елемент не е в състояние да развали така желания, шокиращ за останалите хора, уют…

До сега!

Уенсди се сблъсква със социалната среда, различна от нейната реалност, след като ѝ се налага да посещава съвременния затвор за деца, известен ни като „училище“, докато непохватният и заинтересован повече от експлозии и бели Пъгсли трябва да намери сили да признае пред себе си и семейството си, че е време традициите да бъдат нарушени и той може би не е типичният наследник на семейните ценности!

Един от най-колоритните герои в „Семейство Адамс“ – икономът Лърч също ще ни впечатли със зловещо присъствие, а любимият чичо Фестър отново ще ни въвлече в недодяланите си планове!

Дали жителите на близкото градче ще приемат радушно новите съседи и в какво ще бъдат въвлечени семейство Адамс, ще разберем не кога да е, а на техния най-важен и единствен празник – Хелоуин.

В предстоящата анимация с нов и модерен аранжимент се завръщат и песните от емблематичния саундтрак на „Семейство Адамс“ в изпълнение на едни от най-големите музикални звезди.

Кристина Агилера, Migos, Карол Джи, Рок Мафия и Снуп Дог са могъщи таланти. Не можехме и да мечтаем за по-добра комбинация от световни суперзвезди, които да вдъхновят публиката да приветства странностите и да празнува абсурдите с две чисто нови песни, които перфектно допълват тази прекрасна продукция“,, споделя президентът на Motion Picture Group, MGM Джонатан Гликман.

Вижте „Haunted Heart" в изпълнение на Кристина Агилера:

Вижте „My Family" в изпълнение на Migos, Карол Джи, Снуп Дог и Рок Мафия:

Режисьор на „Семейство Адамс“ е Грег Търнън, а сценарият на филма е дело на Памела Петлър и Мат Либерман по образите, създадени от Чарлз Адамс.

Не забравяйте, че колкото и странно да е вашето семейство, по-странни от „Семейство Адамс“ няма! Затова, пригответе се за много хумор, светкавици и мрачни истории този Хелоуин само в кината на 3D.

Коментирай >